nlc.hu
Horoszkóp

A legóvatosabb csillagjegyek

Ezek a legóvatosabb csillagjegyek

A konfliktuskerülő, az érzékeny, a perfekcionista és a szabálykövető. A most következő négy csillagjegy szülöttei

Bika

A Bikák mindig találnak okot arra, hogy még néhány fokkal óvatosabbak legyenek, mint azt az adott helyzet egyébként indokolná. A jegy szülöttei szeretik a kiszámítható dolgokat, alaposan, jó előre megtervezik a lépéseiket, mielőtt bármibe is belevágnának és még ha terv szerint haladnak, akkor sem szívesen merészkednek a komfortzónájukon kívül. Mindennek az elsődleges oka az, hogy valósággal rettegnek attól, hogy hibát követhetnek el, illetve, hogy emiatt konfliktusokba keveredhetnek, ezért ha tehetik, inkább messze elkerülik a kockázatokat és az akadályokat.

Rák

A Rákok érzékeny és intuitív személyiségek, ebből adódik az is, hogy az élet minden területén kifejezetten óvatosak. A saját biztonságuk mellett másokéra is fokozottan ügyelnek. Legszívesebben egy védett buborékban élnék le az életüket és azon belül tartanák a szeretteiket is. A vélt vagy valós veszélyek elől inkább elmenekülnek vagy elrejtőznek, ahelyett, hogy felvennék a harcot, az ilyesfajta “keménykedés” ugyanis nagyon nem az ő műfajuk. 

Védősisak

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szüzek született perfekcionisták, és bár alapvetően nyitottak az újra és a fejlődésre, sokkal inkább, mint a többi föld jegy, mindig csak lassan és óvatosan haladnak. A veszélyt, a konfrontációt és a kellemetlen helyzeteket minden körölmények között igyekeznek elkerülni. Cselekedeteiket az értelem és az átgondolt, tiszta kommunikáció vezérli.

Bak

A Bak uralkodója a Szaturnusz, vagyis a fegyelem bolygója. A jegy szülötteinek meghatározó jellemvonásai a fegyelmezettség és a rugalmatlanság. Szigorú szabályrendszer szerint élik az életüket, számukra ugyanis ez nyújt valódi biztonságérzetet. Szinte soha nem vállalnak kockázatokat, hiszen az az ő értékrendjük szerint már szabályszegés lenne. Minden egyes cselekedetüket igyekeznek előre megfontolni és kiszámítani. Óvatos természetük nem csupán a gyakorlati dolgokban érvényesül, de az érzelmi életükben is.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top