nlc.hu
Horoszkóp

7 ok, amiért az Oroszlánt nagyon lehet szeretni

Hűséges szerelmes és barát az Oroszlán

Az Oroszlán időnként a barátainak is túl sok: mindig a figyelem középpontjában akar lenni. De rengeteg jó mondható el róla, nem hiába szeretik annyian.

Egy olyan magabiztos, vonzó, figyelemfelkeltő ember, mint az Oroszlán, mindig vegyes érzelmeket vált ki a környezetéből. Az ítélkezők talán irigyek a sikereire, de a csodálók elfogadják őt, és képesek az előnyös tulajdonságaira koncentrálni.

koccintó pár

Fotó: Unsplash

1. Hihetetlenül vonzó

Olyan kisugárzása van, mint keveseknek. Ha ő beszél, muszáj odafigyelni rá. Ha pedig nem ő van a középpontban, akkor a körülötte lévők a kegyeiért és a figyelméért küzdenek. 

2. Végtelenül romantikus

Barátként is megmutatja romantikus oldalát, de igazán a szerelmes Oroszlántól várható giccsbe hajló romantika. Ha nincs társaságod az új karácsonyi filmre, csakis ő lehet a partnered, de ha hízelegni akarsz neki, akkor is tudod, hogyan fogj neki.

3. Mindenre nyitott

Pillanatok alatt barátokat szerez, ismerkedik, és minden társasági eseményen megállja a helyét. Ha idegenek közé kell menned, vagy ismeretlen helyre, ami nem a te tereped, ő lesz a tökéletes kalauz számodra.

4. Küzd az álmaiért

Példás lehet mindenki számára, hogy az Oroszlán mer nagyot álmodni. És persze nem csupán álmodozik, de  addig megy az elképzelései után, amíg sikerrel nem jár. Merészen vág bele minden újba, mert tudja: kockázat nélkül nincs nyereség.

5. Versenyszelleme motivál

Imádja a versengést, ami az egoizmusból fakad, de nem áll meg az üres önimádatnál. Tudja, hogy fejlődnie kell, nem csak versenyeznie, és tanulni a hibákból. Nem szeret veszíteni, de túl sokszor nincs is rá példa, ő a nyertesek közé tartozik.

6. Végletekig hűséges 

Nyitottsága kétségeket ébreszthet a szeretteiben, de semmi ok az aggodalomra. Mély, hűséges szerelemmel kötődik a partneréhez az Oroszlán. Barátságban pedig a végsőkig oltalmazza a másikat, sőt, szívesen segít ismeretlen elesetteknek is.

7. Szeretni valóan kedves

Az Oroszlán nagyon kedves, figyelmes és szórakoztató személy – csak tudnod kell, hogyan érdemes kezelni őt. Ne kritizáld élesen, okosan add meg neki, amit szeretne, ne követelőzz. Ha megvan az egyensúly, csakis a doromboló cica énjét mutatja majd.

(via themindsjournal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top