Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nyitott lesz a szerelemre 2019-ben

Az új év számtalan új lehetőséget kínál a csillagjegyeknek a szerelem terén is. A bolygók állása néhány csillagjegy igazán fogékony és nyitott lesz az új szerelemre 2019-ben. Minden esélyük meglesz, hogy átéljék a valódi érzéseket. Te is köztük vagy?

A Kos

szerelem 2019 horoszkóp kos csillagjegyA Jupiter bolygónak hála 2019-ben még a szokásosnál is több önbizalmad lesz. Kos jegyűként sokkal szívesebben mozdulsz ki otthonról, ezért az ismerkedés is könnyebben megy. Az is lehet, hogy izgalmasabb, új munkahelyre kerülsz, ahol több lehetőséged nyílik új embereket megismerni. Alakuljon bárhogyan is, a szerelem érzése téged is megérint.

Az Ikrek

szerelem 2019 horoszkóp ikrek csillagjegy

Téged nem kell különösebben félteni, amikor új ismeretségek kialakításáról van szó, de 2019-ben a Jupiter bolygó még inkább arra sarkall majd, hogy szélesítsd a látókörödet, és kimozdulj a komfortzónádból. Ikrek jegyűként januárban, márciusban és novemberben különösen flörtölős hangulatban leszel. Jövőre valóban meg tudod nyitni a szívedet a szerelem érzésének.

2019 horoszkóp szerelem csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legnyitottabbak az új szerelemre 2019-ben (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

szerelem 2019 horoszkóp oroszlán csillagjegyAz új évben végre eljön a te időd. Oroszlán jegyűként megkapod azt a figyelmet, amire oly régóta vágysz – akár egy, akár több személytől is. A Mars bolygónak hála, pezsegni fog körülötted az élet, nagyon erősen vonzod az embereket, szexuális energiáid különösen januárban és júliusban vibrálnak. Minden esélyed meglesz, hogy megélhesd az igaz szerelmet.

A Nyilas

szerelem 2019 horoszkóp nyilas csillagjegyHa elhatároztad, hogy 2019-ben megtalálod a szerelmet, nem lesz nehéz dolgod. Nyilas jegyűként, uralkodó bolygód, a Jupiter a legtöbb lehetőséget januárban és júliusban kínálja majd fel, a te vonzerőd is ekkor lesz a legerősebb. A megállapodás talán továbbra is nehezedre esik, de a szíved biztosan megremeg. Szóval, 2019-ben bármi megtörténhet.

A Vízöntő

szerelem 2019 horoszkóp vízöntő csillagjegyAz alapvetően is nyitott, barátkozós természeted 2019-ben még erőteljesebben nyilvánul meg. Vízöntő jegyűként 2019-ben a Mars és a Vénusz egyengeti a szerelmi életedet, igazán kedvező fényszögeket szórva rád. Csak rajtad múlik, hogy lehorgonyozol-e, de az biztos, hogy változás és valódi érzések várnak rád. Rajtad múlik, mennyire leszel nyitott rá.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top