nlc.hu
Horoszkóp

Szakítás csillagjegyekkel

Csillagjegyek, akikkel nagyon nehéz szakítani

Vannak csillagjegyek, akikkel nagyon könnyű szerelembe esni, és nagyon nehéz szakítani. A következő 4 csillagjegyen a legnehezebb túllépni – neked volt már valamelyikükkel dolgod?

Ha véget ér egy szerelem, a szakítás soha nem egyszerű. Vannak azonban olyan csillagjegyek, akikkel kifejezetten nehéz véget vetni a kapcsolatnak.

Oroszlán

Egy Oroszlán oldalán a világ legszerencsésebb emberének érezheted magadat. Az Oroszlánok nem restek elárasztani a legcsodálatosabb ajándékokkal, a szavak szintjén a bókokkal sem fukarkodnak, és ha a közelükben vagyunk úgy érezhetjük: ennél jobb helyen nem is lehetnénk. Az optimista és energikus Oroszlánok képesek feltölteni a legborongósabb, legfélresikerültebb napodon is. Mivel szenvedélyesek, kitartók, és melletted állnak a bajban is, igazán különlegesnek érezheted magadat mellettük – ezt az érzést pedig egyikünk sem szívesen dobja el magától.

Bika

A Bika állhatatos, hűséges és szilárd jellem. Ha egyszer megszeret, biztos lehetsz benne, hogy kitart melletted, és te leszel neki a legfontosabb. A Bikák teljes szívből szeretnek, ha beteg vagy, ápolnak, de akkor is ott vannak, ha lelki támaszra van szükséged. Két lábbal állnak a földön, türelmesek – ők azok, akinek a hátán fát lehet vágni, és mindemellett még szavatartók is. A Bika az Oroszlánhoz hasonlóan imádja a minőségi életet, így tőle is szép ajándékokra számíthatsz. Ha szakítasz egy Bikával, könnyen azon kaphatod magad, hogy nosztalgiázol, és bánkódsz a döntésed miatt.

Csillagjegyek, akikkel nehéz szakítani

Van, akivel nehezített pálya a szakítás (Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió csillagjegy titokzatos, nem riad vissza az újdonságoktól, de közben hagyománytisztelő is – egy ilyen kombináció sokak érdeklődését felkelti. A Skorpió mindent intenzíven él meg: vele a szerelmi életed szárnyal, rengeteg közös emléket gyűjthettek, ha kell, kitalálja még a gondolataidat is, és pont ezért is nehéz a szakítás. Mert ugyan, hol találhatsz még egyszer olyasvalakit, akivel így lehet pezsegni? Ráadásul egy Skorpióval a szexuális életetekre sem lehet panaszod, sőt! 

Szűz

Ha meghódítottad a kritikus Szűz szívét, nincs visszaút: azt, aki közel került hozzá, elárasztja szeretetével, és nehezen engedi el. Ha volt már dolgod ezzel a csillagjeggyel, tudod, hogy mindig betartja azt, amit ígért, és számíthatsz rá. A Szüzek varázsa abban rejlik, hogy amellett, hogy okosak, műveltek, mellette művésziek, érzékenyek és szórakoztatóak is. Nincs olyan téma, amihez egy Szűz ne tudna hozzászólni,  és nincs olyan probléma, amit ne tudna megoldani – vagy legalább ne tudna egy embert, aki majd megoldja.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top