nlc.hu
Horoszkóp

Megközelíthetetlen csillagjegyek

Ezek a leginkább megközelíthetetlen csillagjegyek

Íme a zodiákus született jégkirálynői és jégkirályai! Ember legyen a talpán, aki őket akarja meghódítani!

Ki falat húz maga köré, ki piedesztálra állítja magát, akad, aki buborékban él, más pedig egyfolytában rohan… Így vagy úgy, a most következő négy csillagjegy szülötteit bizony a legkevésbé sem könnyű elérni.

Bak

A Bak maga a megtestesült megközelíthetetlenség. A jegy szülöttei higgadtak és céltudatosak, mindent igyekeznek előre megtervezni, majd ennek a tervnek a mentén, a szabályokat minden esetben betartva haladni, maximálisan kordában tartva az érzelmeiket, éppen ezért tűnnek ridegnek a külvilág számára. A legtöbbször minimális jelét sem adják annak, hogy nyitottak lennének mások érdeklődésére, társaságára, így sokan eleve elveszítik a motivációjukat, hogy meg akarják őket közelíteni. A Bakok ráadásul kíméletlenül őszinték is: ha 0 akár látatlanban, esélyt sem adva a másiknak – eldöntötték, hogy nem kíváncsiak valakire, azt egyenesen az illető tudtára adják és az álláspontjukon a későbbiekben sem változtatnak. 

Vízöntő

A Vízöntők a zodiákus különcei, akik mindennél jobban féltik a szabadságukat és a függetlenségüket. Nagyon magasra teszik a mércét másokkal kapcsolatban és igen nehéz felkelteni az érdeklődésüket, ugyanis hajlamosak arra, hogy mindennél és mindenkinél érdekesebbnek és különbnek tartsák saját magukat. Kevés embert engednek be a „belső köreikbe”, ám még őket is előszeretettel tartják bizonytalanságban kiszámíthatatlan viselkedésükkel. Bár felettébb magabiztosnak mutatják magukat, valójában gyakran épp a bizonytalanságaikat leplezik mindezzel.

Jégkirálynő

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak szülöttei érzékenyek és rendkívül bizalmatlanok, éppen ezért nehéz a közelükbe férkőzni. Aki mégis erre vállalkozna, rengeteg türelemre lesz szüksége. A Halak jegyű embereknél nem ritkaság, hogy egyáltalán nem, vagy csak erős késéssel veszik észre, ha valaki megpróbál közeledni hozzájuk. Ilyenkor sem nyitnak azonban könnyen, sőt. Hagynak maguknak időt az álmodozásra, a másik félnek pedig a lassú és módszeres hódításra. 

Kos

A Kosok ugyan nem nevezhetők zárkózottnak, jellemzően sűrű és rohanó életet élnek, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyen megközelíthetők lennének. A visszafogottabb természetű embereket már maga a Kosok mentalitása is elijesztheti, másoknak pedig azzal akadhat gondjuk, hogy felvegyék azt a fordulatszámot, melyen a jegy szülöttei szünet nélkül pörögnek. Igazából csak akkor válnak érzelmileg, illetve gyakorlati értelemben is elérhetővé, ha hajlandók kicsit lassítani, még ha ez számukra kompromisszumot is jelent.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top