nlc.hu
Horoszkóp

Ellenállhatatlan csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek képtelenség ellenállni

A csillagjegyek, akiknek képtelenség nemet mondani. És ezt többnyire nagyon jól tudják is magukról.

Ők azok az emberek, akiknek elég csupán besétálniuk egy helyiségbe, máris minden szem rájuk szegeződik. Aztán észre sem veszed, és máris a bűvkörükbe kerültél, pedig még nem is tettek semmi különöset… Íme a négy legellenállhatatlanabb csillagjegy!

Kos

A Kosok magabiztos és impulzív személyiségek, akik könnyedén vonják magukra, illetve, ami még fontosabb, kötik le akár hosszan is mások figyelmét. Kifogyhatatlan energiájuk és merészségük igen vonzóvá teszi őket mások szemében, éppen ezért válik belőlük kiváló vezető. A lelkesedésük valósággal fertőző. Pontosan tudják, hogyan kell befolyásolni az embereket, ezt a képességüket pedig optimális esetben pozitív dolgok előmozdítására használják, azonban kétségtelen, hogy ártani is tudnak vele.

Ikrek

Az Ikrek szülöttei igazi társasági emberek, kiválóan kommunikálnak, gyakorlatilag bárkivel képesek megtalálni a közös hangot, ezzel pedig kapásból szimpatikussá és ellenállhatatlanná válnak. Vonzza őket az állandó pörgés és az újdonságok felfedezése, mások pedig szívesen tartanak velük ezen az izgalmasnak tűnő úton, miközben titkon – vagy akár bevallottan – szeretnének hasonlítani is az általuk bálványozott Ikrekre.

Nő

Illusztráció: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok lételeme a ragyogás, az életet pedig egy színpadnak tekintik, ahol ők játsszák a főszerepet. Kiváló érzékük van ahhoz, hogy még a legjelentéktelenebb dolgokból is kihozzák a teatralitást, és jellemzően közönségük is mindig akad. Végtelenül csábítóak és a legkevésbé sem kell megerőltetniük magukat ahhoz, hogy az ujjuk köré csavarjanak nagyjából bárkit. Abban az esetben viszont, ha túlzásba viszik a drámát és/vagy az önfényezést, rendkívül irritálóvá is válhatnak.

Mérleg

A Mérlegek kedvességükkel, természetes bájukkal és optimista kisugárzásukkal vesznek le másokat a lábukról. Szívesen és könnyedén barátkoznak és rendkívül szellemesek. Imádják a szép dolgokat, legyen szó akár a környezetükről, tárgyakról, akár emberi kapcsolatokról, érzésekről. A társaságukban lenni valódi lelki feltöltődés, ám ez oda-vissza hat. A jegy szülöttei  ugyanis igénylik a folyamatos pozitív visszacsatolást, melyet persze ki is érdemelnek. Nem csupán látszatra elbűvölőek ugyanis, hanem valójában minden porcikájukban azok.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top