Horoszkóp

Az Ikrek csillagjegy 3 arca nagyon különböző. Te melyiket viseled?

Az Ikrek csillagjegyet alapból sem könnyű kiismerni, hiszen kettős jegyként, két teljesen eltérő arcot viselhet. De még az sem mindegy, mikor született, mert születési dátuma alapján a horoszkóp három egészen eltérő személyiségtípusba sorolja. Te melyik vagy a három közül?

A különleges horoszkópból fény derül arra a rejtélyre, hogyan lehetséges, hogy két Ikrek csillagjegyben született ember merőben eltér egymástól. Ha eddig nem értetted, miért nem illenek rád a csillagjegyedre vonatkozó jellemzések, most végre magyarázatot kapsz mindenre.

Ismerd meg tehát az Ikrek csillagjegy három típusát. S azért három típus, mert az asztrológia három dekádra/szakaszra osztja a jegyeket. Minden dekád más és más tulajdonságot, jellemvonást is hordoz az alapvető Ikrek jellemvonásokon túl. S így történhet meg, hogy rád alig illenek a horoszkóp jellemzései.

Az Ikrek levegő elemi csillagjegy

A horoszkópban minden jegy 30 fokra helyezkedik el egymástól, s ezt a 30 fokot osztja háromfelé az asztrológia. A három dekádban a társ csillagjegyek személyiségtípusai jelennek meg. Az Ikrek a levegő elemi jegyek közé tartozik. Két társa a Mérleg és a Vízöntő. Általánosságban elmondható, hogy akkor születtél az Ikrek jelében, ha május 21. és június 21. közé esik a születésnapod. Ebből következően az Ikrek jegy

  • első dekádjába tartozol, ha május 21-31. között születtél. Nálad érvényesül a legerőteljesebben az Ikrek jegy tulajdonságai.
  • második dekádjába tartozol, ha június 1-11. között születtél. S s te az Ikrek mellett a Mérleg jegy tulajdonságait is képviseled.
  • harmadik dekádjába tartozol, ha június 12-21. között születtél. Az Ikrek mellett a Vízöntő tulajdonságai is megtalálhatók a személyiségedben.
Te melyik Ikrek vagy a három közül?

Te melyik Ikrek vagy a három közül? (fotó: Pixabay)

Az Ikrek első dekádja

Te vagy, akire a többieknél sokkal inkább jellemzőek az Ikrek alapvető tulajdonságai. A jegyed és az első dekád uralkodó bolygója a Merkúr, amelynek köszönhetően nagyon kommunikatív, cserfes típus vagy. Mindenféle olyan munkakörben remekül helyt állsz, amely a kommunikációval, az oktatással, a médiával, a szórakoztató iparral kapcsolatos. Remek és nem szokványos a humorod, vidám a természeted, nagyon szereted a társaságot, az értelem, az intelligencia lenyűgöz, a gesztusaid nagyon jellemzőek. A türelem nem az erősséged, és kissé felszínes lehetsz.

Az Ikrek második dekádja

Ha az Ikrek második dekádjában születtél, a Mérleg csillagjegy tulajdonságai megjelennek nálad, hiszen a Merkúr bolygó mellett a Mérleg uralkodó bolygója, a Vénusz is erősen hat rád. Nagyon szereted a társasági életet, szívesen flörtölsz, s nagyon szereted, amikor vonzónak, csábítónak látnak téged a többiek. Nem lehet téged nem észrevenni, de élvezed is a kitüntető figyelmet. Nagyon sokan kedvelnek, de valódi barátod csak nagyon kevés van. Szereted és követed a divatot, kiváló a stílusérzéked. A túl hosszú párkapcsolatok egy idő után untatnak.

Az Ikrek harmadik dekádja

Amennyiben az Ikrek harmadik dekádjában születtél, születési jegyed mellett a Vízöntő tulajdonságai is megjelennek nálad. A Merkúr mellett a Vízöntő uralkodó bolygója, az Uránusz és a Szaturnusz energiája is erőteljesen hat rád. Kétségtelenül nagyon intelligens, okos és találékony vagy, de sokan úgy gondolják, nem könnyű kijönni veled, a szokatlan gondolkodásodat pedig csak nagyon kevesen értik. Kétségtelenül tehetséges vagy, és egyszerre akár több feladattal is könnyedén boldogulsz. Fontos a szabadságod, csak nehezen engeded a közeledbe a többieket. A párkapcsolatod gyakran amolyan se veled, se nélküled kapcsolat.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top