nlc.hu
Horoszkóp

Feledékeny csillagjegyek

Ezek a legfeledékenyebb csillagjegyek

Íme a zodiákus szórakozott professzorai, akik folyton megfeledkeznek valamiről, még akkor is, ha ez egyáltalán nem áll szándékukban.

Mindannyiunkkal, óhatatlanul előfordul, hogy megfeledkezünk valamiről. A most következő négy csillagjegy szülötteivel viszont az átlagnál gyakrabban fordul elő…

Halak

A Halak szülöttei sok időt töltenek a saját fantáziavilágukban, miközben a valóságtól átvitt és gyakorlati értelemben is hajlamosak elszakadni. Ők azok, akik szinte folyamatosan elhagynak valamit, megfeledkeznek a beígért találkozókról és bizony a születésnapok, évfordulók fejben tartása sem az erősségük. A legegyszerűbben úgy tudnak tenni a feledékenységük ellen, ha a mindennapi, praktikus dolgokat is fantáziaképekhez kötik, ezeket ugyanis a lehető legnagyobb részletességgel képesek bármikor felidézni.

Kos

A Kosok zsúfolt és pörgős életet élnek, rendszerint több mindent csinálnak párhuzamosan, ennek következtében pedig megtörténik, hogy a nagy pörgés közepette elfeledkeznek bizonyos dolgokról. Mivel a memóriájuk alapvetően nagyon jó, ezért a fontos ügyeket mindig fejben tartják, azonban az apróságok vagy az olyasmik, amiknek személy szerint nem tulajdonítanak kellő jelentőséget, könnyen elvesznek a rengeteg információ között. Bár olykor megpróbálkoznak azzal, hogy listákat, emlékeztetőket készítsenek és azokhoz próbálják tartani magukat, valójában ez a legkevésbé sem az ő műfajuk. 

Feledékeny vagy?

Feledékeny vagy? (Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek mindig csak „éppen hogy” feledkeznek el a dolgokról. Ott van a nyelvük hegyén a keresett információ, és az időpontok is eszükbe jutnak, úgy fél órával azután, hogy lekésték azokat. A jegy szülötteit mindez rendkívüli módon frusztrálja, ebből adódóan sokat stresszelnek is azon, hogy csak azért is mindent a fejükben tartsanak, ám az ilyesfajta erőlködés gyakran éppen ellenkezőleg sül el. 

Vízöntő

A Vízöntők elképesztően kreatívak, a fejük mindig tele van ötletekkel, emléketekkel, szokatlan tervekkel, mindeközben azonban nincs kapacitásuk arra, hogy olyan hétköznapi dolgokat is megjegyezzenek, mint például a nevek, vagy hogy mikor kell befizetni a számlákat. Az ilyen információkat egész egyszerűen túlságosan prózainak és unalmasnak találják ahhoz, hogy a memóriájukat ezekre pazarolják. És még ha másoknak kellemetlenséget okoznak is a feledékenységükkel, akkor sem jellemző, hogy ezért elnézést kérnének.  

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top