Horoszkóp

10 okból a Nyilas a legszerethetőbb társ

A Nyilas az egyik legfüggetlenebb csillagjegy. Optimista, megnyerő, intelligens, és persze nagyon szórakoztató. S ezen kívül még 10 különleges okot is fel tudunk sorolni, miért is annyira szerethető… Részletek a horoszkópban.

A vidám és szabad szellemű Nyilas pontosan tudja, hogyan vegyen le a lábadról. Ő lehetne a csillagjegyek vándora, aki rajong az újdonságokért. Egy izgalmas állásért képes szó szerint is átutazni a fél világot, a változás őt nemhogy letaglózza, épp ellenkezőleg, hihetetlenül lelkesíti. A humora átütő, árad belőle az optimizmus, s bár időnként tapintatlan, a családja és a barátai jelentik számára a világot. Miért is oly remek társ a Nyilas? Íme 10 megdönthetetlen érv.

1. Nagyszerű a Nyilas humora

Ő a társasági összejövetelek hangadója: ha a Nyilas jelen van, mindenki garantáltan a hasát fogja a nevetéstől. Akár egy jól időzített vicc, akár a begyakorolt rutin számlájára írható mindez, de a benne rejlő komédiás mindig vidám hangulatot teremt.

2. A Nyilas szerint a pohár mindig félig tele van

Semmi sem tudja őt lehangolni. Még a legborúsabb napokon is megtalálja azt a szalmaszálat, amibe kapaszkodhat, s nem hagyja, hogy bármi is letörölje a mosolyt az arcáról. Kitartóan bízik a jóban, hiszen épp ez az optimista szemlélet az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága.

3. A Nyilas nagylelkű

A Nyilas ajtaja mindig nyitva áll a rászorulók előtt. Jó tanács, pénz, összeköttetés, valójában mindegy milyen kéréssel fordulnak hozzá a többiek, mindig segít, ha tud. S épp ezért, nem árt óvatosnak lennie, nehogy túlvállalja magát. S persze néha ő is mondhat nemet.

4. Idealista természetének köszönhetően mindig eléri a célját

A Nyilas a szíve mélyén álmodozó típus, s arra használja az optimizmusát és szenvedélyét, hogy a tökéletességre törjön. Idealista természete segítségére van, hogy a legjobbat hozza ki magából, nem hagyva, hogy az irreális várakozások nyomasztólag befolyásolják.

5. A Nyilasból árad az életerő

Tudja, hogyan és mivel inspirálja, erősítse magát, és nyerje meg környezete támogatását az elképzeléseihez. Az állandó változás számára azt jelenti, hogy mindig adódik valami, amiért lelkesedni tud.

10 különleges érv bizonyítja, hogy a Nyilas a legszerethetőbb társ (fotó: Getty)

6. A Nyilas mindenről mindent akar tudni

A Nyilas nagyon tájékozott. Szomjazik a tudásra, ami arra serkenti, hogy nap mint nap megtalálja a válaszokat a felmerülő rejtélyekre, kérdésekre. Kíváncsi és nyitott természetének köszönhetően csodálatos dolgokat tanul az életről és az emberekről.

7. Az élet iránti szenvedélyének nincs határa

A Nyilas a szó minden értelmében szenvedélyesen éli az életét. Imád szeretni, s persze a munkájában is ugyanilyen lelkes. Az állandóan folyamatban lévő projektjei révén kiélvezi az élete minden pillanatát.

8. A Nyilas nagyon népszerű

A beszéd az erőssége, éppen ezért nem meglepő, hogy a Nyilas könnyen barátkozik, s imádja a társaságot is. Született vonzerejének és magával ragadó modorának köszönhetően mágnesként vonzódnak hozzá a többiek.

9. A családja a szíve csücske

A Nyilas ugyan független típus, mégis a családja mindennél többet jelent számára. Igyekszik szorosan maga mellett tudni a szeretteit, bölcsességükből, törődésükből merít erőt. S persze ő is minden tőle telhetőt megtesz a szeretteiért.

10. A Nyilas örök utazó

A Nyilas az utazás szerelmese. Ha tehetné, folyton úton lenne. Imád új helyeket, szokásokat, kultúrákat felkutatni és megismerni. Ő tényleg minden egyes nap keresi az új kalandokat, amivel fityiszt mutat az egyhangúságnak. 

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top