nlc.hu
Horoszkóp

Oroszlán csillagjegy a párkapcsolatban

Az Oroszlán csillagjegy ezt a 3 hibát gyakran elköveti a kapcsolataiban

Habár, az Oroszlánok erősek és merészek, számos olyan tulajdonságuk van, amik problémát jelenthetnek a szerelmi életükben. Íme, 3 hiba, amit az Oroszlán a legtöbbször elkövet a kapcsolataiban.
Férfi és nő ül a kanapén

A megnyugtatóan derűstől a frusztrálóan őrjítőig a szerelemnek két véglete van. Ha Oroszlánnal ismerkedsz, akkor van néhány dolog, amiről tudnod kell!

Szeretné, ha a szerelmi élete olyan lenne, mint egy filmben

Mivel az Oroszlánok imádják a romantikát, az élvezeteket, és a szenvedélyt, a szerelmi életüket egy varázslatos mozinak képzelik el. Ennek köszönhetően magasra teszik a lécet, már-már túl magasra: ők nemcsak a kapcsolat kezdetén, hanem végig arra a mindent elsöprő érzésre vágynak, amit a legtöbben csak az első néhány hétben tapasztalunk meg. Ez pedig érthető módon megnehezíti a szürke hétköznapok megélését.

Állandó figyelemre szomjazik

A legtöbb Oroszlánnak állandó figyelemre van szüksége a partnere részéről.  Ha pedig épp nem kapja meg az áhított figyelmet, éretlennek és gyerekesnek is tűnhet a viselkedése.

Az Oroszlánok szeretnek magukról beszélni, még akkor is, ha aznap nem történt velük semmi különös, de a párjukra már kevésbé képesek koncentrálni. Ilyenkor türelmetlenek és durvák is lehetnek, ami természetesen nem a legjobb, ha hosszú távra tervezünk. Az Oroszlánok önjelölt sztárok, akik elvárják partnerük teljes figyelmét és elismerését.

Féltékeny

Az Oroszlán jó példája annak, milyen az, amikor valaki a szerelembe szerelmes. Végtelenül romantikus csillagjegy, de a nagy érzelmek közepette hajlamos a birtoklásra is. Retteg attól, hogy megcsalják, és az érzelmi bizonytalansága egyenes út a féltékenységig. Akár nyíltan, akár nem, biztos lehetsz benne, hogy az Oroszlán figyel, mert erős benne az elhagyástól való félelem. Sok visszaigazolással, és a szerelmed egyértelmű kimutatásával azonban meg tudod nyugtatni.

via

Ismerd meg jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top