nlc.hu
Horoszkóp

Megszállott csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek megszállottak a szerelemben

Vannak olyan csillagjegyek, akiknek semmi sem elég ahhoz, hogy bízzanak a párjukban.

Ideális esetben egy kapcsolatban mindkét félnek megvan a privátszférája, és kölcsönösen segítik egymást a céljaik elérésében. Az egészséges kapcsolat szabadságot ad a másik számára, azonban vannak olyan csillagjegyek, akik valóságos megszállottjai a párjuknak, és minden lépésükről tudni szeretnének.

Egy pár borozik

Nem tudnak távolságot tartani (Fotó: Getty Images)

Skorpió

Egészen más az az érzés, amikor a szerelmeddel egy védett burokban érzed magadat, és más az, amikor a közelség fojtogató – a Skorpióval sajnos, az utóbbi lehet esélyes. Sok csillagjegy nincs hozzászokva ahhoz az intenzitáshoz és közelséghez, ami a Skorpió számára standard egy kapcsolatban. Amikor szerelmes, szinte megszállott, és egy ilyen partner mellett nincs túl sok lehetőség levegőhöz jutni.

Halak

Ha szerelemről van szó, az érzékeny Halak szeretik, ha mindig, mindenről tudnak, ami a párjukkal történik – tényleg mindenről. Ha módjuk volna rá, mindenhova elkísérnék a szerelmüket, de így is gyakran megkérik őket, hogy meséljék el minden napjuk minden percét, amikor távol voltak. Bár ez kezdetben imádnivalónak tűnhet, később fullasztó érzés lehet. Részben ez az oka annak, hogy a Halak kapcsolatai nem tartanak túl sokáig. A Halaknak meg kell tanulnia teret adni a másiknak.

Rák

Egy kapcsolat kezdetén a Rák az, aki mindig SMS-eket küld a párjának, és heti hét napot szeretne vele tölteni. Ez azonban könnyen átmehet fojtogató érzésbe a partner részéről, aki megszokta, hogy a kapcsolaton túl is van élete, munkája. A szerelmes Rák hamar meginvitál az otthonába, és ő is meghívatja magát hozzád, és már az ismerkedési fázisban is hajlamos lehet úgy bemutatkozni másoknak, mint a párod – akkor is, ha nem állsz még erre készen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top