nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek szeretetnyelve

4 csillagjegy, akinek az ajándék a szeretetnyelve

Van, akinek az együtt töltött idő, másnak az érintés a szeretetnyelve, és vannak, akik az ajándékokon keresztül fejezik ki azt, hogy mennyire fontos nekik a másik.

A most következő csillagjegyek nemcsak adni, hanem kapni is nagyon szeretnek ajándékokat. Ha velük van dolgod, biztos lehetsz benne, hogy egy apró figyelmességnek is nagyon fognak örülni.

Vízöntő

Akármennyire is hűvösnek tűnik néha a Vízöntő, nagyon is érzelmes típus. Nem olyan beszédes, mint mások, amikor legmélyebb érzelmei kifejezéséről van szó, és ez az egyik oka annak, hogy a Vízöntő az anyagiakat használja fel a párja elkápráztatására. Legyen szó egy bevásárlásról, egy régóta várt és frissen megjelent könyvről vagy akár egy luxusnyaralásról, a Vízöntő az ajándékozás koronázatlan királya.

Kos

Van, aki a szívből jövő szavakat értékeli, van, aki csak a tettekben bízik – a Kos az ajándékok nyelvét beszéli. A szeretet kimutatásaként ajándékokra vágyik, és ő is így mutatja ki az érzéseit.  Rózsákkal, luxuscikkekkel, kézzel készített ajándékokkal árasztja el a párját, és teszi ezt azért, hogy meggyőze szerelmét mély érzéseiről.

Ajándákozás

Fotó: Getty Images

Oroszlán

A fényűzést kedvelő Oroszlán az egyik legjobb, ha a személyre szóló ajándékozásról van szó. Legyen az a kedvenc péksütid, amit munkából hazafel megevsz neked, vagy egy tábla csoki – az Oroszlán szeret olyan figyelmességekkel elhalmozni, amiből azonnal láthatod, mennyire figyel rád. De a nagy volumenű ajándékok sem állnak tőle távol, hiszen imádja a látványos dolgokat, és az ajándékokon soha nem spórol.

Nyilas

A legtöbb Nyilas rendkívül ambiciózus, és a hivatásában rendszerint a legjobbak között van. Emiatt gyakran kevés ideje marad a párjára, de a Nyilas igyekszik kárpótolni a szerelmét. Ő az, akitől limitált szériás karórától kezdve különleges táskán át, varázslatos utazást is kaphatsz. Gyakran ajándékoz, és nem kis volumenű ajándékokat, mert mindenképpen szeretné veled tudatni, hogy fontos vagy a számára.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top