nlc.hu
Horoszkóp

Hibáztató csillagjegyek

4 csillagjegy, aki a múltban él és az exét hibáztatja

Amikor egy kapcsolat véget ér, az mindkét fél számára fájdalmas. Vannak azonban olyan csillagjegyek, akiket egy ideig még fűt a bosszúvágy, és semmi sem drága számukra, ha az exük megszégyenítéséről van szó.

Amikor valakivel szerelmesek lesztek egymásba, majd elmélyül a kapcsolatotok, biztos, hogy bíztok is egymásban. A szakítás után azonban sokan megváltoznak.

Két nő pletykál

Bárkit kibeszélnek
(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika megbízható és hűséges csillagjegy, de kifejezetten haragtartó. Ő az utolsó, aki véget vet egy kapcsolatnak, és bár ő is érzékeli, tudja, ha már nem működőképes egy kapcsolat, mégsem szakít. Ha viszont a párja szakít vele, egy életre magára haragíthatja a Bikát.

Rák

A legtöbb Rák a legjobbakat kívánja az exének, alapvetően szeretnek békében elválni, még akkor is, ha közben megszakad a szívük. Kifejezetten érzékeny csillagjegy, de az érzelmileg éretlen Rákok hajlamosak rosszindulatú pletykák terjesztésével besározni az exük hírét.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek végtelenül szórakoztatóak, kedvesek és odaadóak egy kapcsolatban. De ha szakítanak, akkor nem restek kibeszélni az exüket, és a hatás kedvéért még ki is színezhetik a történeteket, vagy épp hozzákölthetnek ezt-azt.

Kos

A Kos elbűvölő és figyelmes, és imádja elkényeztetni a párját. De ha összetöröd a szívét, készülj a bosszúra! Egy Kos számára nem létezik békés elválás: magában és a baráti körben is leginkább az átkozódásai visszhangoznak.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top