nlc.hu
Horoszkóp

Bátor és sikeres csillagjegyek

Ez a 4 csillagjegy igazi vezéregyéniség, az igazság bátor harcosai

Ezek a csillagjegyek nem a csendes, visszahúzódó emberek közé tartoznak, nagyon is hevesek, bátrak, és nem félnek beleállni olyan helyzetekbe sem, amikből mások menekülnek. Igazi győztes típusok.

Az igazság kimondása sokaknak nem megy, ha pedig mégis, akkor sokszor bántó módon kerül terítékre. A most következő csillagjegyek jelentős előnnyel rendelkeznek másokkal szemben, mert nemcsak a saját gondolataikat tudják szilárdan megfogalmazni, hanem azzal is tisztában vannak, hogyan mondják el még a legkényesebb dolgokat is úgy, hogy az ne legyen bántó. Vezéregyéniségnek születtek.

Sikeres nő

Semmi sem állíthatja meg őket
(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán a legextrovertáltabb és legdrámaibb az összes csillagjegy közül. Az Oroszlán csillagjegyűek – akárcsak a valódi oroszlánok – mindent el tudnak viselni, mindennel megküzdenek, amit az élet eléjük sodor. Kockázatvállalók, és ez időnként bajba keverheti őket, de elég találékonyak minden felmerülő probléma megoldásához.

Szűz

A Szűz jegy szülöttjei kemények, megingathatatlan a munkabírásuk, és az elkötelezettségük, amivel a céljaik felé tartanak, verhetetlenné teszi őket. Habár a Szűz realista, már-már földhözragadt, de nagyon is tudja, hogy mit kell tennie azért, ha valamit el szeretne érni. Ez a csillagjegy azon dolgozik, hogy jobb jövőt teremtsen magának, és ennek érdekében, ha kell, új szabályokat alkot.

Nyilas

A heves, kalandvágyó, optimista, spontán és intellektuális Nyilas igazi tüzes jegy, akinek nincs lehetetlen. Mivel alapvetően egy változékony jegy, mindig nyitott az új dolgok kipróbálására. Egy Nyilas még akkor is képes pozitív maradni, amikor mindenki más kesereg, és nem látja a fényt az alagút végén. Abban az esetben, ha az esze és a szarkazmusa nem menti meg a helyzetet, veleszületett képessége, hogy pozitívba fordítsa a negatív helyzetet – ebben rejlik az ereje.

Bak

A Bakok mindig mindent beleadnak, és megtesznek, mielőtt azt mondanák, hogy vereséget szenvedtek. Hevesen védik azokat, akikben hisznek. Tökéletes vezetők, mert elképesztően nagy az önuralmuk. Miközben a szívósságuk, függetlenségük és bátorságuk kezdetben megijesztheti az embereket, az önmagukhoz és a számukra fontos személyekhez, ügyekhez való hűségük miatt végül igazi vezéregyéniségek lehetnek.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top