Horoszkóp

7 kegyetlenül igaz állítás a Nyilasokról

Honnan ismerem ilyen jól a Nyilasokat? És honnan veszem a bátorságot, hogy ilyen őszintén nyilatkozzak róluk? Mert én is Nyilas vagyok!

Nem a túlzott önbizalom mondatja velem, de mi, Nyilas csillagjegyűek igenis a legvonzóbb személyiséggel bírunk az asztrológia világában. Dupla dinamit: a tűz jegy szülötte, és a Jupiter bolygó által uralt személy. Tőlünk nagy érzelmekre, óriási szenvedélyre – és sok-sok meglepetésre számíthatsz. Akár te vagy Nyilas jegyű, akár randizni kezdtél vele és éppen az érzelmi hullámvasúton szárnyaltok, ismerősek lesznek a következő állítások.

kaland

Fotó: Unsplash

1. Nem következetes

Tudod, a múlt héten meséltem arról a számítástechnikai tanfolyamról, ahol programozni tanulok majd! Ja igen, elkezdtem, de most hétvégén megyek egy másikra, ami a szobanövények termesztéséről szól, jó mi? Igen, ilyen az élet egy Nyilassal, ha nincs problémád azzal, hogy egy csomó személyt kapsz egyben, akkor főnyeremény lesz neked.

2. Mindig mókázik

Mindig van a tarsolyában egy-két poén. Olyan vicceket is életben tart, amik általános iskolában mentek, de ha azokkal az emberekkel találkozik, még mindig röhögnek rajta. Szóviccek a közösségi rendszeren, humoristák podcastjai, kabaréműsorok, vagy klasszikus angol humor. Készülj ezekre, ha egy Nyilassal kezdesz.

3. Nagyon rugalmatlan

Ha 17:45-kor állsz elő, hogy 18:30-ra vacsorázni indulnál, bocsánat, de nem megy bele! Szüksége van a saját időre, akár kapcsolatban, akár egyedül van. Eltervezi, hogyan lesz a napja, és nem szeret hirtelen változtatni. Azt pedig ki nem állhatja, ha valaki úgy akar irányítani, hogy bepasszírozza a saját időbeosztásába. 

4. Szeret filozofálni

Mik a legmerészebb vágyaid? Mi motivál az életben? Mik a legsötétebb félelmeid? Igen, ezek nem éppen első randis témák, de nálunk, Nyilasoknál ez simán belefér, szóval ne ijedj meg. Ne nézd le, és ne viccelj vele, ha valamelyikünk a meditációt, vagy valamilyen keleti filozófiát használ az élet értelmének felkutatására, igenis nagyon fontos, hogy mélyebben vizsgáljuk a dolgokat. Ha ez neked nem pálya, nem a Nyilas a te embered.

5. Hanyag lehet

Tetszik vagy sem, sokszor nem gondolja át a dolgokat, és nem figyel a részletekre. Persze ennek ő issza meg a levét, de az ő döntése volt. A kaland, az élmény élteti. Az unalmas részletek meg nem neki valók.

6. Könnyen tovább lép

Ne vedd sértésnek, de ha szakítotok, nem fog sírni utánad. Ha a Nyilas jegyű exed nem reagál, azért van, mert náluk a vége, az a végét jelenti. Ha az a baj egy kapcsolatban, hogy nem szereted vagy nem tudod elfogadni a Nyilas jegyű párodat, nem fog küszködni, hogy összecsiszolódjatok. Egyszerűen tovább lép, és nem néz hátra.

7. Őrülten optimista

Akármi történjen az életben, a Nyilas előre néz, és követi a szívét. Szabad szellemű, letörhetetlen derűlátással. Ha egy Nyilassal kezdesz, készülj fel: innentől mindig sütni fog rád a nap. Ha nem bírod az éles fényt, vedd fel a napszemüveged, vagy lépj le – a boldogság és az öröm, amit a Nyilas mellett kaphatsz, ezek szerint nem neked való.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top