nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik szeretik az őszt

Ez az 4 csillagjegy ősszel van igazán elemében – valósággal kivirulnak

Az őszt sokan az elmúlás időszakának gondolják, de a következő csillagjegyek számára ez az évszak olyan, mint az újrakezdés: ilyenkor érzik magukat legjobban,

Tény, hogy minden évszaknak megvan a maga szépsége, így az ősznek is. Amikor az idő még meleg, a levelek különböző színekben pompáznak, szeretünk kint lenni a szabadban. De az esős, borongós időszakok miatt a sokaknak nem az ősz a kedvenc évszakuk. Most olyan csillagjegyek jönnek, akik pont ebben az évszakban kezdenek el igazán élni.

Csillagjegyek, akik ősszel vannak elemükben

Nekik az ősz a legkedvesebb évszakuk
(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák a nyár szülötte, de sokkal jobban szereti a forró nyári napok helyett a kellemes, meleg őszi napsugarakat. A szeszélyes őszi időjárás tökéletesen megegyezik a Rák állandóan változó érzelmeivel, míg az évszak hűvössége ellensúlyozhatja a gyakran forrongó lelkét. Az ősz számára előrehaladást jelent, amit a Rák mindig örömmel vesz.

Nyilas

Az örök pozitív Nyilas ősz végi, téli jegy, pont ezért, ahogy az idő közeledik a születése dátumához, egyre inkább kezd megtelni élettel. Habár szereti a tavaszt is, ami az újrakezdésről, új dolgok megismeréséről szól, de az ősz is közel áll hozzá. Tény, a Nyilas szeret nyüzsögni, de ősszel még inkább úgy érzi, kint, a természetben a helye, és az utolsó napsugarakat is kihasználja arra, hogy feltöltse magát.

Kos

Habár az állhatatos Kos tavaszi jegy, mégis ősszel érzi magát elemében. Van valami a hűvös őszi szélben, ami rabul ejti, és a levegő változása új lehetőségeket tartogat a számára, amitől úgy érzi: bármire képes, bármit el tud érni. A mindig aktív Kos ősszel a legdinamikusabb, és ami mások szerint az elmúlásról szól, az neki az újrakezdést jelenti.

Mérleg

A  szépségért, harmóniáért rajongó Mérleg őszi jegy, és bár tavasszal is elemében van, a színpompás hónapokat is kedveli. A változó természet valami újat ígér a számára, és ez békével tölti el a Mérleget. Ez a csillagjegy akkor érzi magát igazán jól, ha körülötte egyensúlyban vannak a dolgok, az ősz szépsége pedig inspirálja és megnyugtatja.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top