nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd meg 3 csillagjegy jó és rossz oldalát

Meglepő a tűz jegyűek két arca

Amikor új kapcsolatot kötsz, sokszor jó ideig nem tűnnek fel a másik rossz tulajdonságai. Te jó emberismerő vagy? Ha igen, akkor talán nem is lesz ez olyan meglepő.

A rossz tulajdonságok a hétköznapok során nem feltétlenül mutatkoznak meg. Vannak olyanok, akik csak bizonyos személyeknek tartogatják a házsártosságot, és vannak olyan tulajdonságok, ami nehéz élethelyzetekben jönnek elő.

tükörbe néző nő

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos remek vezető, céltudatos, erős egyéniség. A körülötte lévőket mindig bátorítja, és maga is kiváló példakép előttük. De sajnos nem mindig ilyen.
A rossz oldalát akkor fedi fel, ha a dolgok nem mennek a tervei szerint. Ekkor előtör a csökönyös, akaratos, parancsolgató Kos. Aki átlép másokon, és uralkodik a szerettei, a partnere felett.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A magabiztos, humoros, szórakoztató Oroszlánt mindenki kedveli! Bár nehezen nyílik meg, mert nem akar gyengének látszani – egyáltalán nem olyan kemény szívű, mint amilyennek mutatja magát.
Az ő sötét oldala akkor jön elő, ha nem jönnek össze a dolgai. Ekkor manipulatív, egoista hólyaggá változik, akinek egyetlen öröme, ha jól megbánthat másokat.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A derűs oldala a közkedvelt, vidám, optimista Nyilas. Mindig kész a bulira, kalandra, remek mesélő: utazásaival, életével szórakoztatja a társaságot. A másik nem szinte elolvad tőle.
Bezzeg, ha valami csapás éri! Nem ismerni rá. Egy pesszimista, zsörtölődő alak válik belőle, aki mindent kritizál, mindenkit sérteget, és csak a rosszat látja az életben.

(via astrologyanswers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top