nlc.hu
Horoszkóp

Gáláns csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek tudnak a leggálánsabban udvarolni

Hatalmas virágcsokrok, romantikus gesztusok, de ha épp az jön be neked, extrém randihelyszínek - ezek a csillagjegyek pontosan tudják mire vágysz, és meg is adják!

Ha igazán mesés randira vágysz, és egy olyan társra, aki a tenyerén hordoz, figyelmes és megért, ezekkel a csillagjegyekkel ismerkedj!

A leggálánsabb csillagjegyek

Kitalálják még a gondolatodat is
(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán értékeli és gyakorolja is a nagyvonalú gesztusokat. Ha egy Oroszlánnak sodor össze a sors, egészen biztos, hogy nem a sarki kifőzdébe visz, és abban is biztos lehetsz, hogy ha összejöttök, olyan ajándékot fog adni, ami értékes és időt álló. Mellette biztos, hogy különlegesnek fogod magad érezni, akkor is, ha egy otthon vacsoráztok, mert az sem a minimál stílusban fogja prezentálni.

Szűz

A végtelenül kritikus Szűz nem a szavak embere, inkább a tetteké. Egy Szűz akkor is elmegy veled moziba romantikus filmet nézni, ha semmi kedve hozzá, mert bármiben benne van, amivel boldoggá tehet. Rá biztosan számíthatsz, ha segítségre lesz szükséged, az első lesz, aki megjelenik az ajtódban.

Mérleg

A Mérleg nagylelkű és elfogadó partner, aki minden erejével azon van, hogy a párját elégedetté és boldoggá tegye. Az élénk és kommunikatív Mérleg nem veri a fogához a garast, nagylelkű mind az idejével, mind a figyelmével. Fontos számára, hogy jól érezd magad a társaságában, ezért mindent el is fog követni annak érdekében, hogy mosolyogni lásson.

Rák

Az érzelmes Rákban egy gondoskodó, kedves és hihetetlenül nagylelkű társra lelhetsz.  Ez a csillagjegy nagyon ragaszkodó típus, és figyel arra, hogy szeretve érezd magad. Ő az, aki nem csak mondja hanem tettekkel is kifejezi azt, hogy mennyire odavan érted. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, a Rák akkor is melletted lesz.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top