Horoszkóp

Ilyen esküvőről álmodnak a csillagjegyek

Mindenkinek mást jelent az álomesküvő. Van, aki a romantikus mellett dönt, mások a hagyományokat követik, s megint mások egészen extrém ötleteket is bevállalnak. A horoszkópból kiderül, milyen esküvőre vágynak a csillagjegyek.

Az esküvő mindenkinek emlékezetes napot jelent, amit természetesen méltóan szeretne mindenki megünnepelni a rokonokkal, a barátokkal, az ismerősökkel. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek követik a hagyományokat, s kik azok, akik bátran bevállalnak egészen különleges újításokat is a nagy napon. Íme!  

Kos: Mindent saját kezűleg

Az egyediség, az újítások híveként szívesen bevállalsz eredeti és kicsit meredek ötleteket is. Esküvői helyszínnek szinte bizonyosan valamilyen régi, vintage jellegű ipari létesítményt választanál, ahol egészen különleges fotók készülhetnek rólatok. S mivel semmit sem bízol a véletlenre, a dekoráció készítéséből, a szervezésből is alaposan kiveszed a részed.

Bika: Vidéki hangulat

Álmaid esküvőjén nem templomban mondanád ki a boldogító igent, hanem a gyönyörű vidéki természetben. Jöhet a pap és az anyakönyvvezető a tengerpartra, erdei tisztásra, vidéki kúriába, ahol igazán közel érezheted magad az anyatermészethez. A rusztikus stílusban elkészített virágdekoráció tökéletesen illik hozzád, és az elképzelt menyegzőhöz is.

Ikrek: Varázslatos esküvő

Álmaid esküvője a húszas évek világába repít vissza téged. Az asztalok roskadoznak a finomabbnál finomabb ételektől, italoktól. A hangulat vidám, te pedig tündökölsz a népszerűségben. Persze nem maradhat el a különleges esküvői beszéd, a pohárköszöntő sem. Mintha csak Hollywoodban töltenéd életed legszebb napját.

Mindenkinek mást jelent az álomesküvő

Mindenkinek mást jelent az álomesküvő (fotó: Getty)

Rák: Meghitt, családias esküvő

A te esküvőd biztosan nem a tündöklésről, a minél nagyobb felhajtástól szól. Épp ellenkezőleg, meghitt, családias és szolid esküvőre vágysz, amelyen mindenki részt vesz, aki közel áll a szívedhez. A lakodalmon pedig kellemesen lágy zene mellett sokat beszélgetnétek egymással, s persze a szerelmeddel táncolnád át az estét.

Oroszlán: Az esküvő, amiről mindenki beszél

Ha kimondod a boldogító igent, akkor az örömödet mindenkivel megosztod. Óriási esküvőről álmodozol, több száz vendéggel, hatalmas felhajtással, csillogással, ragyogással. Mindenből a legjobbat választod, hiszen mégiscsak ez életed egyik legszebb napja, s te királynőnek akarod érezni magad. Tény és való, az esküvődre hosszú évekkel később is mindenki emlékszik. 

Szűz: Tökéletes ízlés

A te álomesküvőd amilyen szűkkörű, épp olyan ízléses és kifinomult. Romantikus helyszín, apró, de nagyon különleges dekorációkkal, minden ízlést kielégítő ételek, italok, visszafogott ünneplés. Mégis mindenki tökéletesen érzi magát, mert mindent tökéletesen kitaláltál. A csodaszép esküvői fotók pedig örök emlékül szolgálnak a nagy napot követően is.

Néhány csillagjegy romantikus esküvőre vágyik

Néhány csillagjegy romantikus esküvőre vágyik (fotó: Getty)

Mérleg: Igazi buli esküvő

Imádod a barátokat, valódi társasági emberként nem is tudnál visszafogott, csendes esküvőben gondolkodni. Nálad a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, s az esküvőd a legjobb bulik emlékét idézze fel később. Szóval, lazaság, könnyedség, ugyanakkor stílusos dekorációk jellemzik az álomesküvődet. Persze, engedd el magad te is a többiekkel együtt…

Skorpió: Esküvői szöktetés

Imádod a titkokat, a sejtelmességet, a nagy felhajtásért már nem igazán rajongsz. Miután az anyakönyvvezető összeadott benneteket, s a násznép még a pezsgőt kortyolgatja, pároddal észrevétlenül léptek le a házasságkötő teremből. A többiek hadd mulassanak kedvükre, ti meg kettesben tölthetitek az estét. A valóságban biztosan vissza kell mennetek a lagziba…

Nyilas: Egzotikus esküvő

Maga az esküvő ötlete olyan nagyon nem hoz lázba, ám a nászút annál izgalmasabban hangzik. Az álomesküvő nálad utazást jelent, s ha tehetnéd, csak úgy, spontán mondanád ki az egyik egzotikus országban a boldogító igent a párodnak. Sem násznép, sem elvárások, semmi felhajtás… Persze, miután hazajöttetek, a baráti buli sem maradhat el.

És vannak, akik mezítláb a vízparton mondanák ki a boldogító igent

És vannak, akik mezítláb a vízparton mondanák ki a boldogító igent (fotó: Getty)

Bak: Hagyományos esküvő

A hagyományok nagy tisztelőjeként az álomesküvő számodra mindenképpen a családi tradíciókhoz kötődik. Talán még megvan édesanyád csodaszép csipkés menyasszonyi ruhája, amit örömmel ajándékoz neked. A templomi szertartásra édesapád vezet be, melyet követően vintage dekorációval díszített gyönyörű botanikus kertben folytatódik az ünneplés reggelig.

Vízöntő: Egész hétvégés esküvő

Téged nem különösebben vonz a hagyomány, a megszokások. Az esküvőd is biztosan másról szól, mint általában. A szabadtéri szertartást követően igazi bulihangulatot varázsolsz, az ünneplésnek pedig reggel biztosan nem lesz még vége. Sőt, a péntekre szervezett esküvő egészen vasárnapig tarthat. Az is biztos, a te álomesküvőd is örök emlékül szolgál mindenkinek.

Halak: Vízparton, mezítláb

A víz a mindened, ezért számodra a legromantikusabb és legszebb esküvőt biztosan vízpartra szervezik. Álmaid nagy napján a tengerparti finoman meleg homokban lépkedve mondanád ki a boldogító igent a szerelmednek. Semmi különösebb körítésre nem vágysz a romantikus fehér ruhát és rózsacsokrot leszámítva. Szíved szerint szeretteiddel ünnepelnél.

 (via pure wow)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top