Horoszkóp

Ezt a világslágert kívülről fújják a csillagjegyek

Vajon melyik híres világsláger hozza lázba a csillagjegyeket? Melyik az a dal, amit kívülről fújnak avagy dalolnak? Melyiket énekelhetnék karaokézva? A horoszkópból máris megtudhatod a részletek. Hallgasd meg, és énekeld a hozzád leginkább illő nótát, és máris jobb lesz a kedved.

Valld be, titkon a fürdőszobában te is énekelgetsz. Persze egyedül, magadban dúdolgatni egészen más, mint rázendíteni a kedvenc nótádra sok ember füle hallatára. Aki próbálta egyszer is a karaokét, tudja milyen érzés, amikor rá szegeződő tekintetek közepette kell bemutatnia énektudását. Jóllehet a karaoke nem egy vizsgaelőadás, leégni aligha szeretne bárki is. Persze akadnak, akiket ez a legkevésbé sem érdekel, s ablakrepesztő hangorkánban prezentálják énekszámukat. Végül is a karaokéban a jó énekhangnak éppúgy helye van, mint a fülsértőnek – öt perces hírnév mindenkinek jár, nem igaz?

kedvenc sláger karaoke horoszkóp

Ez a csillagjegyek kedvenc slágere (iStock)

Kos: Mariah Carey – Fantasy

Puszta véletlen lenne csupán, hogy Mariah Carey is a Kos jegyében született? Aligha. A Fantasy a jegy szülötteinek valódi himnusza. Énekeld minél hangosan és persze hozzád méltóan büszkén. Persze, nézd meg a dalhoz készített videót is. Mindent visz!

Bika: Neil Diamond – Sweet Caroline

Eltekintve attól, hogy a Sweet Caroline valójában már klasszikus nótának számít, a dallama nagyon is fülbemászó, és még a kezdő karaokésok is könnyen elénekelhetik. Ez persze korántsem jelenti, hogy nem lehetne magas dallamokkal is színesíteni… Itt az alkalom, Bika jegyűként kitörjön belőled a vénuszi hang. Ugye, felpezsdíti a véred?

Ikrek: Brandy And Monica – The Boy Is Mine

A kilencvenes évek egyik klasszikusának számító dal legjobb része, hogy ketten éneklik, ráadásul sohasem egyszerre. Ez pedig tökéletesen illik kettős énedhez, amely Ikrek jegyűként oly annyira jellemez téged. Két szóló egy slágerben, kell ennél több?

Rák: Kelly Clarkson – Since You’ve Been Gone

A dalban bőven van melodráma, düh, elégtétel, aztán pedig a megkönnyebbülés. Rák jegyűként ez az érzelmi vihar tökéletesen passzol érzékeny és romantikus egyéniségedhez, de a haragtartó és sosem felejtő természetedhez is.

Oroszlán: Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody

Énekelte és előadta az Oroszlán jegy szülötte… Erre még maga Whitney Houston is elégedetten csettintene. Mindemellett ez örökzöld világsláger akár életed himnusza is lehetne. Mindig készen állsz a táncra, ami egyszerűen tűzbe hoz, nem igaz?

Szűz: Shania Twain – Man! I Feel Like A Woman!

Ismerd be, Szűz jegyűként az elegáns külsőd vad énekesnőt takar. Csak egy megjegyzés: Shania Twain szintén a Szűz jegyben született. Ezt tekintheted égi jelnek. Az is biztos, rendkívül nőies vagy, akárcsak a csodás énekesnő.

Mérleg: TLC – No Scrubs

Itt az alkalom, hogy Mérleg jegyűként te is dalra fakadj! Ha valaki tudja, milyen megküzdeni a harmóniáért, a békéért, a szerelemért, az egyensúlyért, a jó párkapcsolatért, az te vagy. Irtózol, hogy egyedül csinálj bármit is, szóval ez a dal remek alkalom arra, hogy a barátaiddal vagy a szerelmeddel együtt énekelj.

Skorpió: Backstreet Boys – I Want It That Way

Ne is próbáld tagadni, szóról szóra ismered és kívül fújod ezt a remek dalt. Skorpió jegyűként nagyon könnyen megszállottjává válsz annak, ami igazán érdekel és tetszik neked. Hiába, ez a szimpatikus és jól éneklő fiúcsapat még mindig képes lázba hozni.

Nyilas: Bon Jovi – Livin’ On A Prayer

Nem vicc… Nyilas jegyűként igenis ez a kedvenc zeneszámod vezetés vagy fürdés közben, így érthető, ha karaokénál is erre esik a választásod. Mellesleg ki nem szereti a jó öreg Bon Jovit? A szíved mélyén amúgy is valódi rocksztár vagy.

Bak: The B-52’s – Rock Lobster

Bak jegyűként erősen ragaszkodsz a megszokásaidhoz, így mi mást hallgatnál állandóan, mint klasszikus nótákat, a régi idők zenéjét. A nyolcvanas évek slágerei különösen közel állnak a szívedhez, a bolondosan táncos új hullámot elindító Rock Lobster című dal meg alapból is lázba hoz.

Vízöntő: Eiffel 65 – Blue

Ez a sláger alighanem a kilencvenes évek legfülbemászóbb dala az Aqua Barbie Girlje mellett. S mellette szól, hogy a szövege önmagában is simán énekelhető, mindenféle háttérzaj nélkül. Arról már megoszlanak a vélemények, hogy a videoklipben szereplő kék emberkék földöntúliak, vagy sem, de kit érdekel? Vízöntő jegyűként számodra ettől is olyan izgalmas és egyedi.

Halak: Madonna – Like A Prayer

Az élet kétségtelenül tele van rejtélyekkel, ám korántsem annyira, mint ahogy Madonna a Like A Prayer videóklipjében énekli. A szöveg mindenesetre könnyen megjegyezhető, Halak jegyűként az angyali hangoddal remekül elő tudod adni.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top