Horoszkóp

Ezek a legvonzóbb csillagjegyek – a lista folytatódik!

Ha ismerjük a csillagjegyek tulajdonságait, jobban eligazodunk a kapcsolataink hálójában. Mitől vonzóbbak egyes jegyek, mint a többi? Itt jönnek a következő négy jegy érvei.
szív

A ranglista végén a furcsa Vízöntő, a Bak vezér, a spontán Rák és a bölcs Ikrek állnak. Egyik sem tűnik túl taszítónak, ugye? Ez így is van. Minden csillagjegynek megvannak a maga előnyös tulajdonságai. Csak nem tudja mindegyik olyan jól használni őket. Kik követik ezt a négyest, és őket mi teszi vonzóvá?

8. Szűz: az intelligenciája (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz egy kapcsolatteremtő, érzékeny, jól szervezett és támogató személy. Mindig készen áll, hogy segítő kezet nyújtson vagy megoldjon egy problémát. Az intellektusa a legvonzóbb benne. Nincs is annál szexibb, mint amikor valaki előtt nincsen kihívás, és beleveti magát a problémákba. És közben használja a fejét.

7. Halak: a rugalmassága (február 19. – március 20.)

Nagyon érzelmes és rugalmas a Halak csillagjegy szülötte. Remek hallgatóság. Ha valaki problémával fordul hozzá, figyelmesen hallgat, nem ítélkezik és nem vág közbe. Majd a legjobb tanácsokat adja. Bár néha naivnak tűnhet, ő egy öreg lélek, és nagy bölcsességet hordoz. Nem hagyja magát egykönnyen megvezetni.

6. Nyilas: a kedvessége (november 22. – december 21.)

A Nyilast kedvesnek, spontánnak, és szuper vonzónak látják a környezetében. Gyengéd, szabadelvű, vicces, kedves. Nagyon energikus személy, aki másokat is felráz. Az őszinteség számára az elsőrendű érték. Kalandvágya és vicces elképzelései mellett soha nem lesz unalmas az élet.

5. Oroszlán: a bűvköre (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán természetes bája és az emberek iránti rajongása két nagyon megkapó és vonzó tulajdonság. Az Oroszlán egy született sztár, csakis a középpontban és a rivaldafényben érzi jól magát. Nem kétséges, hogy elbűvölő és sugárzó melegsége vonzza a csodálókat, de vigyázzanak, az egoizmus és manipuláció sem áll tőle távol.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top