Horoszkóp

Ez a férfi jár neked a horoszkóp szerint

Vajon milyen típusú férfi jár neked a horoszkóp szerint? Ki az, akit igazán megérdemelsz, akivel tökéletes párt alkottok, aki igazán megfelel, és akivel kiegészítitek egymást? A horoszkópból kiolvasható a másik feled is. Ki ő? Íme a részletek. Vajon megtaláltad már?

A Kos (március 20. – április 19.)kos nő ideális férfi horoszkóp

Kos jegyűként hozzád mindenképpen értelmes, okos férfi illik. Független és önálló típus vagy, megállsz a magad lábán. Az ideális férfi megadja a szabadságot és az önállóságot, de inspirál szellemileg, és remek beszélgetőtárs is. Magabiztos és őszinte, nem beszélve a hűségéről, a nagyvonalúságáról. A Szűz férfi személyében tökéletes partnerre találhatsz.

A Bika (április 19. – május 20.)bika nő férfi párkapcsolat horooszkóp

Bika jegyűként te vagy az a csillagjegy, aki a legtöbb figyelemre, kényeztetésre vágyik a partnerétől. A párkapcsolatban rendkívül elkötelezett és hűséges vagy a társadhoz. Nem véletlenül érdemelsz hozzád hasonló férfit, aki romantikus, gyengéd és figyelmes, ugyanakkor erős akaratú és határozott is egyben. Biztonságot, szeretetet, stabilitást ad neked. A Rák férfi pontosan ilyen típus.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)ikrek nő ideális férfi horoszkóp

Ikrek jegyűként rendkívül kíváncsi típus vagy. Szereted a kalandokat, az izgalmat, a társasági és közösségi életet. A hozzád igazán illő férfivel megunhatatlan mennyiségű témáról beszélgethetsz, hűséges és szórakoztató, ugyanakkor inspirál is téged. Mellette sosem unatkozol, hiszen számtalan különleges programot szerveztek kettesben vagy a barátokkal. Te vagy az, aki mindenképpen megérdemel egy hozzá hasonló Ikrek férfit.

A Rák (június 21. – július 22.)rák nő ideális férfi horoszkóp

Rák jegyűként az egyik legérzékenyebb és érzelmesebb típus vagy. Jószívűnek, érzékenynek ismerhetnek sokan, a párkapcsolatban mindenkor a tőled telhető legtöbbet és legjobbat adod. Mindezt önzetlenül, sohasem önös érdekből vagy viszonzást várva teszed. Olyan társ illik hozzád a leginkább, aki hasonlóan nagylelkű, nagyon tud szeretni, kitartó és hűséges típus, aki az érzéseidet is képes megérteni. Az Oroszlán férfi személyében tökéletes partnerre lelhetsz.

férfi párkapcsolat horoszkóp

Ilyen férfit érdemelnek a csillagjegyeknek

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)oroszlán nő ideális férfi horoszkóp

Oroszlán jegyűként rendkívül hűséges és energikus típus vagy. A motiváltságot, a céltudatosságot, az önállóságot joggal várod el a hozzád igazán méltó partnertől, hiszen mindez benned is megvan. Társad segít téged és komolyan vesz, tisztel és persze feltételek nélkül szeret. Szívesen udvarol és bókol, nem mellesleg nagyra értékel. A romantikus Mérleg férfi kifejezetten hozzád illik.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)szűz nő ideális férfi horoszkóp

Szűz jegyűként kifejezetten gondolkodó és titokzatos típus vagy. Nem nyílsz meg könnyen, a bizalomhoz időre van szükséged. Nem véletlen, hogy párodtól türelmet kérsz, hiszen hosszabb időbe telhet, mire megmutatod a valódi énedet neki. Az ideális férfi tehát elsősorban türelmes, az sem baj, ha két lábbal áll a földön, ha céltudatos, önálló és képes keményen dolgozni, ahogyan te is. Ezeket az értékeket a Bak férfiben mindenképpen megtalálod.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)mérleg nő ideális férfi horoszkóp

Mérleg jegyűként akaratosságodról, makacsságodról lehetsz ismert. Az is igaz, hogy bámulatos a kisugárzásod, nagyon kedveled a társaságot, a barátokat, könnyen ismerkedsz és beszélgetsz. Logikusan gondolkozol, romantikus típus vagy, ezért a hozzád méltó partner is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. A Halak férfi személyében izgalmas és inspiráló társra találhatsz.

A Skorpió (október 23. – november 21.)skorpió nő ideális férfi horoszkóp

Skorpió jegyűként bámulatosan vonzó és szexi csillagjegy vagy. Néha túlzottan is könnyelmű lehetsz, akkor mindenképpen, amikor meggondolatlanul veted bele magad egy új párkapcsolatba. A hozzád méltó férfi mindenképpen szenvedélyes, tüzes és forró, akárcsak te, tudja mit akar, férfias, karakteres, és valódi egyéniség. Ugyanakkor legalább annyira szereti a kihívásokat, mint te, de szórakoztató és nagyon vidám is. A Kos férfi személyében izgalmas társra találhatsz.

párkapcsolat horoszkóp

Ezeket a tulajdonságokat szeretnék párjukban látni a csillagjegyek

A Nyilas (november 22. – december 21.)nyilas nő ideális férfi horoszkóp

Nyilas jegyűként nagyon szívesen utazol, szereted a kalandokat, a társaságot, a barátokat. Szívesen próbálsz ki minden újdonságot, és a változásoknak sem állsz ellent. A tökéletes társ mindenképpen hozzád hasonlóan szabad és független lélek, szereti a társaságot, érzéki és vidám, szórakoztató és szenvedélyes. Aktív életet él, szívesen mozdul ki otthon, az unalmat ő sem szereti. A Vízöntő férfit mindenképpen megérdemled, hiszen nagyon is összeilletek.

A Bak (december 22. – január 19.)bak nő ideális férfi horoszkóp

Bak jegyűként nagyon okos és önálló típus vagy. Az életet, a párkapcsolatot komolyan veszed, nem véletlenül vágysz hozzád hasonló férfira. A hozzád igazán méltó társ értékel és mélyen érez, kitartó és hűséges, csakúgy, mint te magad. Nem ijed meg a kemény munkától, a feladatoktól, családcentrikus, biztonságot, anyagi jólétet teremt, nem mellesleg szórakoztató és mélyen érző típus. A Skorpió férfi igazán hozzád illik.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)vízöntő nő ideális férfi horoszkóp

Vízöntő jegyűként nagyon kreatív típus vagy. Rendkívül különleges kisugárzással rendelkezel, izgalmasnak, szórakoztatónak tartanak téged. Független és szabad vagy, vágysz a kalandokra, minden újdonsághoz vonzódsz. Sármos és szenvedélyes társra vágysz, akit a Nyilas férfi személyében mindenképpen megtalálsz. Értékelitek egymás függetlenségét és lazaságát, hagyjátok élni a másokat, ez a kapcsolat ezért is lehet mindkettőtök számára előnyös és tökéletes.

A Halak (február 19. – március 20.)halak nő ideális férfi horoszkóp

Halak jegyűként álmodozó, romantikus típus vagy. Olyan férfire vágysz, aki értékel, megbecsül, és biztonságos támaszt nyújt neked. Őszinte és kitartó, nem mellesleg szívesen udvarol, figyelmes és nagyon gyengéd veled. A Bika férfi személyében hozzád méltó férfira lelhetsz. Pontosan azt az érzelmi és anyagi támaszt és stabilitást adja meg neked, amire alapvetően vágyakozol.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top