Horoszkóp

A Halak férfi

A Halak férfi az év második felében számtalan akadállyal találkozik. Ha támogatod a társad, nem kell attól tartanod, hogy kapcsolatotokra is rányomja a bélyegét a sok elõtte álló feszültség.





 Mi vár rátok az év második felében?


 






Július


Júliusban a Halak férfi hajlamos lesz túlzásba vinni a nosztalgiázást. Olyan sokat mesél a régi szerelmeiről, ami már sértő lehet. Ha ő a párod, akkor ez komolyan bánthat téged. Pedig nem akar a lelkedbe gázolni. Csupán kicsit figyelmetlen, és azt hiszi, te megérted, hogy most milyen fontos neki újból átgondolni, mi történt. Ráadásul egy régi felettese vagy az apja kritikája is „kísérti”. Nehéz megbirkóznia még ezzel is.


Ezért egy utazás jót tenne a kapcsolatotoknak. Itthon hagyhatnátok a gondokat, amik a távollétetekben „elfonnyadnának”. Közben lenne időtök a gyermekeitekről vagy a leendő gyermekeitekről beszélgetni. Ha ez még korai, akkor élvezzétek egymás társaságát!


Augusztus


Ebben a hónapban a Halak férfi a szülei vagy az otthona miatt lesz kissé feszült. Valami felfordulást fog okozni. Arra kell ráébrednie, hogy nem mindig rajta múlik a béke megteremtése vagy visszaállítása. Azt is el kell fogadnia, hogy egyszerre csak egy témával tud hatékonyan foglalkozni. Most nincs rá jó hatással, ha ezekről te akarod meggyőzni. Ne magyarázd el neki ezeket! Hagyd, hogy magától jöjjön rá!


Szeptember


Szeptemberben te jobb „formában” leszel, mint Halak párod. Ne ingereld azzal, hogy ezzel hivalkodsz! A megújulni vágyó energiáid jó hatással lehetnek rá, ha újító szándékaidat mindkettőtök érdekében használod. Például kipróbálsz új ízeket, új programokat, új helyszíneket.


Október


Ebben a hónapban egy már elfeledett, elvetett terv éled újjá. A Halak férfi ismét olyan lelkes lesz, mint régen. Támogasd őt ebben! A hónap közepén a munkájában változások történhetnek. Ezek rosszul fogják érinteni. Vagy azért, mert igazságtalanok, vagy azért, mert érthetetlenek. Jobb, ha nem harcol, mert nem tud hatni az ügy kimenetelére. Segíts elterelni a figyelmét a gondjairól, ha kettesben vagytok!


November


November elején szenvedélyes, erotikus kedvében lesz a Halak férfi. Mindent el fog követni, hogy megszervezhessen egy izgalmas utazást. Hagyd magad ismét elcsábítani! Mindketten élvezni fogjátok. Közben lehetőségetek lesz egy intim beszélgetésre is.


December


A hónap elején a Halak férfit új feladat elé állítják. Ettől ingerült és ideges lehet. Ez a kapcsolatotokra is rányomhatja a bélyegét. Szeretettel és derűs hozzáállással enyhítheted a helyzetet. Karácsonyra a párod túljut ezen a nehéz időszakon. Év végére pedig sokkal optimistábban nézhettek a jövő év elé.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top