Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy igazi alfa-nő

Az alfa-nő határozott, céltudatos, pontosan tudja, mit akar az életében elérni. Nem kételkedik önmagában és a képességeiben, teszi a dolgát. Három olyan csillagjegy is létezik, amelynek szülöttei igazi alfa-nők. Hogy melyek ezek a csillagjegyek, és mégis mitől olyan különlegesek? Cikkünkben pontosan részletezzük. Vajon te is vérbeli alfa-nő vagy?

A Bika a tökéletes nő

A Bika a tökéletes háziasszony. Otthon érzi magát a konyhában, és mindig kedves, mosolygós, nem mellesleg gyengéd és érzéki. Nagyon szerethető típus. A lakása mindig rendezett és tiszta, olyan hely, ahová jó érzés hazatérni. Ez a csillagjegy kitűnő ízléssel rendelkezik, így nála a lakberendezésben sem lehet hibát találni. Amellett, hogy ő a tökéletes partner és feleség, elképesztő üzleti érzékkel rendelkezik. Bámulatosan ért a pénzhez, pontosan tudja, hogyan kell azt beosztania, mire költsön, és mire ne. Imádja a luxust, nem véletlen, hogy egyetlen fóbia gyötri, és az a szegénység. Pedig valójában semmi oka a félelemre, hiszen minden képessége adott hozzá, hogy megteremtse az anyagi biztonságot. És akkor elképesztő formájáról, a bájairól szó sem esett. Ugye, nem véletlen, hogy a Bika a tökéletes nő. Akad is irigye bőven.

A Mérleg a leggyönyörűbb

A Mérleg nő valódi szépség, kétségkívül a leggyönyörűbb valamennyi csillagjegy közül. Azt a pillanatot, amikor először a szemedbe néz, nem törlöd ki az emlékeid közül. Az is igaz, ő finoman szólva sem nevezhető a legnagyszerűbb háziasszonynak, de számos egyéb pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Amellett, hogy nagyon szép és elbűvölő, rendkívül értelmes, kedves és nyitott, figyelmes, gondoskodó és nagyon odaadó, aki rajong a gyerekekért. Viselkedése, testtartása szinte olyan, mint egy istennőé, nem lehet őt nem észrevenni. Szinte semmit sem kell azért tennie, hogy megnyíljanak előtte az ajtók. Mások szemében mindez kicsit sportszerűtlennek tűnik, de ez az ő útja, ezt adta számára a sors. A Mérleg nő pedig él vele.

Az Oroszlán lehengerlő

A férfiakhoz hasonlóan az Oroszlán nő is épp olyan domináns és erős, nem mellesleg – szinte szó szerint – lehengerlő típus. A megjelenése bámulatos, persze olyan hatásos belépői vannak, amiket nem lehet nem észrevenni. Kimondja, amit gondol, és pontosan tisztában van a saját képességeivel és az erényeivel is. Mindig eléri a célját, nincs nála lehetetlen, legfeljebb nagyobb a kihívás, ami csak még nagyobb erőbedobásra készteti. A nagyobb kihívás csak még vonzóbb és még csábítóbb. Rendkívül finom az ízlése, az Oroszlán a divat és a stílus királynője. Pontosan tudja, mi áll jól neki, melyek azok a ruhadarabok, amelyek még inkább kihangsúlyozzák szépségét és formás alakját. Ő nem követi, ő diktálja a divatot. Határozott, magabiztos, imádja a társaságot, azt pedig még inkább, ha mindenki rá figyel. Büszke és egyenes, őt nem lehet elpusztítani. A legmélyebb pontról is talpra áll, csak megrázza magát, és emelt fővel folytatja az útját.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top