Horoszkóp

Ezzel a csillagjeggyel boldog házasságot köthetsz

A nyár az esküvők legkedveltebb időpontja is. Éppen ideje, hogy horoszkópodból megtudd, melyik az a csillagjegy, amelyikkel a legharmonikusabb házasságot kötheted. Természetesen sok egyéb dolgon is múlik a boldog párkapcsolat, mindenesetre velük jó esélyekkel indulhatsz. Ha más csillagjegyben született volna a a párod, azért még ne fújd le az esküvőt.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként tele vagy élettel, szeretettel. Horoszkópod szerint rendkívül lelkes és nyitott a személyiséged, fáradhatatlanul keresed az újat, a megszokottól eltérőt. Olyan társat keresel, aki hozzád hasonlóan gondolkozik és él. Házasságot éppen ezért a Nyilas, az Oroszlán és a Skorpió jegyében születettekkel érdemes a leginkább kötnöd. 

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként a tartós párkapcsolatokat kedveled. Olyan társat keresel, akivel hasonlóan gondolkodtok és éreztek. Aki gondoskodó és megbízható, kitartó és hűséges partnered lehet, aki szeret téged. Ilyen társat a Rák, a Halak és a Szűz csillagjegyek között találhatsz, és a boldogító igent is kimondhatod.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként nagyon okos és szórakoztató vagy, aki imád beszélgetni is. Nálad az intelligencia, az informáltság mindenképpen fontos szempont párválasztás esetén. Olyan partnerrel érdemes ezért házasságot kötnöd, aki hosszú távon sem válik unalmassá, és aki elfogadja, hogy a megszokottság riaszt el téged a leginkább. Ilyen társra pedig az Oroszlán, a Mérleg és természetesen az Ikrek között találhatsz.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a legérzelmesebb és a legérzékibb csillagjegyben születtél. Gondoskodó, megbízható és őszinte a jellemed.Olyan társra vágysz, aki megérti és viszonozza az érzéseidet. Fontos számodra a hűség, ezért leendő párodtól is pontosan ezt várod. A legmegfelelőbb partnerre a Skorpió, a Bika és a Szűz jegyűek között találhatsz.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként nagyon fontos számodra, hogy a figyelem középpontjában állhass. Olyan házastársat keresel, aki nagyra értékel, aki tisztel és felnéz rád, aki úgy kényeztet, ahogyan szereted. Aki mellett királynőnek vagy királynak érezheted magad, aki elfogad és megért téged. Ilyen partnerre pedig a leginkább a Nyilasok, a Mérlegek és a Kosok között találhatsz.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként rendkívül gyakorlatias vagy, és amit nem sokan gondolnának rólad, roppant belső erővel és bátorsággal rendelkezel. Akivel házasságot kötsz, annak bizony sok mindennek meg kell felelnie. Leginkább intelligens és megbízható legyen, nem árt, ha kellő humorral és egzisztenciával is rendelkezik, és bizony a nagylelkűség, az alázatosság is fontos tulajdonságok. Ilyen társra a Rák, a Skorpió és a Bak jegyűek között találhatsz.

Ezekkel a csillagjegekkel boldog lehet a házasságod
Ezekkel a csillagjegekkel boldog lehet a házasságod

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként leginkább a harmóniát, az egyensúlyt keresed az életedben. Olyan házastársra vágysz, aki hozzád hasonló értékekkel rendelkezik. Aki keményen dolgozik, de a szórakozást, a baráti társaságot is pontosan ugyanennyire fontosnak tartja. Ápolt és rendkívül jól kommunikál, és persze nagyon szeret veled lenni. Ilyen párra az Oroszlánok, a Vízöntők és a Mérlegek között bukkanhatsz.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként elképesztően hatsz másokra. De nagyon intelligens és okos is vagy. Házastársadnak is okosnak, intelligensnek, misztikusnak és nagyon szexinek kell lenni, épp mint te. Még az is előfordulhat, hogy nagyobb közöttetek a korkülönbség. Az mindenesetre biztos, hogy a Rák és a Bak csillagjegyek elsöprő érzéseket lobbantanak fel benned.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként vidám és optimista típus vagy. Fontos számodra a függetlenség, ezért csak olyan partnerrel kötsz házasságot, aki méltányolja ezt a tulajdonságodat. Imádsz utazni, párodat is szívesen magaddal viszed, ha az érdeklődése hasonló, mint a tiéd. Ilyen párt leginkább a Vízöntők, az Oroszlánok és a Kosok között találhatsz.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként nemcsak arról ismernek, hogy rendkívül keményen és szívósan végzed a munkád, de mindent megteszel a társad boldogságáért is. Házasságot olyas valakivel kötsz, aki hasonlóan gondolkozik és hozzád hasonló értékeket képvisel. Életre szóló társad legyen megbízható, hűséges, szorgalmas, ambiciózus és bátor, épp mint te. Házastársadat a Skorpió, a Halak és Szűz jegyűek között találhatod.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként egyszerűen fogalmazod meg az elvárásaidat. Nem kötsz könnyen házasságot, de ha megteszed, partnered hasonlóan szabad lélek legyen, mint te. Az ítélkező és undok típusokat messziről elkerülöd. Párod legyen kedves és vidám, épp mint te magad is. A tökéletes partnert a Nyilasok, a Mérlegek és Kosok között érdemes keresned.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként alapvetően nyugodt és kiegyensúlyozott típus vagy. Rendkívül érzékeny a lelked, ezért ha házasságot kötsz, akkor párodnak meg kell érteni és el kell fogadnia ezt az érzékenységet. Olyan párt keresel, akiben megbízhatsz, aki biztonságot ad neked, aki értékeli és szereti az életet. Ilyen házastársra pedig a Skorpió, a Bika és a Rák csillagjegyek között bukkanhatsz.

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top