Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rettegnek, hogy kimaradnak valamiből

A FOMO (Fear of Missing Out), vagyis a ki- és lemaradástól való félelem sokunk életét átszőheti, kisebb-nagyobb mértékben. Ezek a csillagjegyek rettegnek, hogy lemaradnak valamiről. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból fény derül a részletekre.

Sajnos ma ez talán még erősebb lehet, amikor a közösségi médiában ezerrel pörögnek a posztok, képek, események és ha csak néhány órára kivonja belőle magát az ember (ami elég hasznos), akkor is azt érezheti, hogy valamiből kimaradt. Természetesen nem mindannyian érezzük ezt a félelmet ugyanazon a szinten, vannak például olyan csillagjegyek, akiknek hatalmas a FOMO-ja.

Vízöntő

Retteg attól, hogy lemarad valamiről, vagy hátrahagyják. Bár a felszínen közömbösnek és hűvösnek tűnik, mélyen rendkívül sebezhető, de ezt nem engedi másoknak meglátni. Irigy másokra, akik könnyedén és jól szórakoznak, de mivel pókerarca van, erre senki sem fog rájönni. A valóságban viszont, ha úgy érzi, hogy kimarad egy fontos eseményből, a Vízöntőnek fogalma sincs, mit kezdjen magával.

Ikrek

Ha kimarad egy meghívásból, úgy érzi, értelmetlen az élete. Elég intelligens, pontosan tudja, mivel tudja magához vonzani az embereket, és úgy is fog viselkedni. Pont emiatt a tulajdonsága miatt könnyen tud csatlakozni különböző társaságokhoz. A probléma azonban az, hogy nem mindig érti meg, hogyan kell lépést tartani ezekkel a barátságokkal. Annyira elfoglalt, hogy mindenkit megnyerjen, hogy elfelejti, hogy a tartós kapcsolatok milyen valós munkát igényelnek. Ha egy ideig nem hívják a különböző eseményekre, akkor az Ikrek teljesen magába zuhan, és megijed. Az ő egója ezen múlik leginkább. 

Mérleg

Mindig arról győződik meg, hogy senki sem kedveli. Bár tökéletesnek és gyönyörűnek tűnik, a Mérleg nevetségesen bizonytalan magában. Maximum a közeli barátok tudják ezt, mert sokszor arra használja őket, hogy folyamatos érzelmi nyugtatást adjanak neki. Nem számít, mennyire élvezetes a jelenléte, mindig rácsodálkozik, ha valaki valóban a barátjának tartja őt. Mindent magára vesz, és folyamatosan azon aggódik, mit gondolnak róla mások. Megpróbálhatja őt meggyőzni bárki arról, hogy ezek általában irracionális félelmek, a Mérleg aligha fogja elhinni ezt.

Elite Daily Borítókép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top