Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a kezéből folyton kicsúszik a szerencse

Ezek a csillagjegyek nagyon is szerencsések lehetnének az életükben, ha nem hagynák, hogy folyton kicsússzanak a lehetőségek a kezeik közül. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a választ.

A Szűz átengedi a szerencséjét

szűz csillagjegyek szerencse horoszkópA Szűz nagyon szereti győztesnek érezni magát a számára fontos helyzetekben, esetében a valóság ennél mégis jóval árnyaltabb. Szívesen szavaz bizalmat, amikor úgy érzi, segítségével másokat boldoggá tesz, ilyenkor viszont hajlamos megfeledkezni magáról, és a másik ember kezére játssza a lehetőséget. Pedig ő aztán végtelenül precíz a legapróbb részletek tekintetében is. A céljait gyakran akkor sem adja fel, amikor azok egyre távolabb kerülnek tőle, így aztán ismét kicsúszhat a kezéből a következő szerencsés fordulat.

A Nyilas hagyja elúszni a szerencsét

nyilas csillagjegyek szerencse horoszkópA Nyilas, a Szűzhöz hasonlóan, szinte szótlanul figyeli, ahogyan kicsúszik a szerencse a kezéből ahelyett, hogy megragadná azt. Pontosan látja, és tudja, mikor és miben veszíthet, viszont sosem esik kétségbe, emelt fővel viseli a vereséget. Hajlamos lehet a lustaságra, a halogatásra, ezért is fordulhat elő vele, hogy időnként lemarad az életében adódó ragyogó lehetőségekről. Pedig valójában csak a lottószelvényt kellene bedobnia a szerencséjéért.

A Bak kitér a szerencséje elől

bak szűz csillagjegyek szerencse horoszkópA Bak kőkeményen küzd az életében a sikerért, aztán valahogy mégis ő lesz a vesztes, a törekvései balul sülnek el. Hajlamos lehet szinte szó szerint kitérni a boldogsága elől, talán mert túl büszke, vagy túl bizalmatlan. Olyan, mintha nem hinné el, hogy jár neki a különleges és igazán szerencsés lehetőség. A Nyilassal ellentétben ő inkább pesszimistán szemléli a világot, ezért szalaszthatja el a legcsodásabb pillanatokat.

szerencsés csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek kiengedni a szerencsét a kezükből (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top