Horoszkóp

A szerelem lehetetlen küldetés ezekkel a csillagjegyekkel

Pedig tudnak ők szeretni, csak épp nem könnyű közel kerülni a szívükhöz. Vajon te is közéjük tartozol? Te is azokban a csillagjegyekben születtél, akikkel a szerelem nem kis kihívás? A horoszkópból kiderül.

Lehetetlen küldetés a Szűz bizalmába férkőzni

szűz csillagjegy szerelem lehetetlen küldetés horoszkópA Szűz gyakorlatias és általában visszafogott típus. Neki pedig nagyjából ennyi elegendő is a párkapcsolatban. A legtöbb kapcsolatát alaposan kielemzi, és hajlamos lehet felcímkézni a társát. Óvatos és megfontolt, addig nem nyílik meg, amíg nem biztos a másik érzéseiben, és párja nem nyeri el a bizalmát. A legtöbbször pedig egyáltalán nem képes megbízni a másikban. Igazán büszke lehet magára, akinek ez a lehetetlennek tűnő vállalkozás mégis sikerül. Kitartó társra talált a Szűzben.

A Skorpió mélyen magába zárkózik

skorpió csillagjegy szerelem lehetetlen küldetés horoszkópA Skorpiót valójában nagyon is szórakoztatja, hogy bizonytalanságban tarthatja a párját. Nem fedi fel a valódi érzéseit, nála sosem tudni, a lelke mélyén mit és hogyan érez. Szinte lehetetlen olvasni benne. Neki mindez persze annál egyszerűbb, hiszen folyamatosan a párja lelkét, érzéseit firtatja. Olyan, akár egy lelki detektor, kutat és fürkész. Előtte semmi sem maradhat titokban, ő viszont mindent mélyen elrejt a saját lelkében. Nagyon nem egyszerű a lelke mélyére látni. Pedig ha valaki, ő nagyon tud szeretni.

A Nyilas nem adja magát könnyen

nyilas csillagjegy szerelem lehetetlen küldetés horoszkópA Nyilas a legcsodásabb, a legnagyszerűbb szerelmi partner – rövid távon. Aki kedveli a rövid távú kapcsolatokat, ideális társra találhat a személyében. Viszont aki hosszú távban reménykedik, és el szeretné vele kötelezni magát, nagyon nehéz dolga lesz. Ő ugyanis érzelmileg és fizikailag is nagyon aktív, nem szeret egy helyben toporogni, szabad és független típus. Amikor unatkozni kezd, biztosan új kihívásokat keres magának. A Nyilas is megállapodik majd egyszer, valamikor. Addig viszont lehetetlen küldetés a szívét úgy igazán elnyerni.

csillagjegy horoszkóp lehetetlen küldetés szerelem

Ezeknek a csillagjegyeknek nem könnyű elnyerni a szívét (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top