nlc.hu
Horoszkóp

Skorpió csillagjegy barátságban

5 tulajdonság, amiért a Skorpió csillagjegyűek igazán jó barátok

Hűségesek és nagyon jó partyarcok. A csillagjegyek egyik legösszetettebbike a skorpió.
Öt tulajdonság, amiért a skorpió csillagjegyűek igazán jó barátok

A skorpiók nagyon összetettek, ezért ők az egyik legizgalmasabb csillagjegy. Szórakoztatóak, hűségesek és karizmatikusak, rengeteg jó tulajdonságuk van. Persze mindaddig, amíg kedvelnek valakit. Ha nem, az egy más helyzet. De maradjunk is az első verziónál, azaz, hogy miért jó, ha egy skorpió a barátunk?

1. Szórakoztatóak

Ha buliról van szó, akkor egy skorpióra mindig számíthatsz. Minden alkalmat megragadnak, hogy a barátaikkal lehessenek. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni és másokat megnevettetni, ezért minden bizonnyal nem fogsz unatkozni egy skorpióval töltött estén.

2. Hűségesek

Egy skorpió mindig, minden körülmények között meg fogja védeni azokat, akiket szeret. Képes kiállni érte másokkal szemben. Ugyanezt mondjuk el is várja cserébe. Másik nagy előnye, hogy rábízhatod a titkaidat, vagy elmondhatod neki, ha baj van vagy bánt valami, és ő nem fog szépíteni, az igazat fogja a szemedbe mondani.

3. Nem adják fel

Ha a munkáról vagy barátokról, családról van szó, a skorpió nem az a fajta, aki könnyen feladja. Mindig a tökéletességre törekszik, a saját kárára, túl magasra teszi a lécet. Saját maga legrosszabb kritikusa és nehezen felel meg az önmaga támasztotta elvárásainak.

4. Tök jól elvannak magukban is

Ha éppen olyanja van, a skorpió nem fog téged leszívni, elvan magában is. Ha nincs kedve másokhoz, nem játssza meg magát, simán otthon marad és elvan, filmet néz vagy olvas. A skorpióknak sokszor van szükségük én időre, valószínűleg azért, mert amikor viszont veled vannak, akkor maximálisan ott vannak, testben és lélekben is.

5. Nem lehet őket átverni

Egyszerűen fogalmazva: messziről kiszagolják, ha valaki szórakozik velük. Jó megfigyelők, emberismerők, akik hamar rájönnek, ha vetítenek nekik. És ennek hangot is adnak. Nagyon szenvedélyesek, ha barátságról van szó, de legalább ennyire, vagy még szenvedélyesebbek, ha ellenségre találnak. Sok skorpió bosszúvágyó, így nem szívesen húznál ujjat vele.

(via)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Még többet a skorpiókról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top