Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legöntudatosabb

Ezek a csillagjegyek mindenkinél öntudatosabbak. Valamennyien más és más dologban tudatosak, de az biztos, másként tekintenek a világra és a saját dolgaikra is. Pontosan tudják, mit és hogyan tegyenek az életükben.

A Vízöntő a legintellektuálisabb

horoszkóp vízöntő tudatos csillagjegyA Vízöntő nem csupán a saját útját járja, de kifejezetten erre is törekszik, mert szereti azt csinálni, amit akar. Azt pedig főleg nagyon élvezi, hogy más, mint mások. A legintellektuálisabb csillagjegy, éppen ezért nagyon is a tudatában van, hogy különbözik a többiektől, és éppen ezért mondható rá, hogy az egyik legöntudatosabb típus. A Vízöntő nagyon szabad és független lélek, nem akar másokhoz hasonlítani, nem akar semmilyen rendszerbe vagy előírásba belesüllyedni. Amennyire különc a személyisége, éppen annyira szerethető is, hiszen vidám, optimista, szórakoztató és nagyon barátságos. Temperamentumos, az érzéseit mégis igen mélyre nyomja magában. Remekül kommunikál, nagyon sokat olvas, ezért rendkívül tájékozott is. Szinte bármilyen témához képes hozzászólni.

A Skorpió nagyon tud titkot tartani

horoszkóp skorpió tudatos csillagjegyTalán nem is annyira meglepő, hogy a Skorpió a legöntudatosabb jegyek egyike. Vizes csillagjegy, ezért nagyon érzelmes és mélyen érző típus. A távolságtartó Halaktól és a szeszélyes Ráktól abban mindenképpen különbözik, hogy határozottabb és sokkal tudatosabban kezeli az érzelmeit. Sőt, nála nagyon gyakran nem tudni, valóban azt mutatja-e kifelé, amit a lelkében érez. Elemző típus, aki nemcsak másokat figyel meg alaposan, de a saját érzelmeit is folyamatosan vizsgálgatja, hogy megértse, mégis mi zajlik le benne. Szenvedélyes csillagjegy, de még a szenvedélye sem veszi el a józan eszét. Inkább önmagát rombolja, de az érzéseit kézben tartja. Amikor robban, akkor is pontosan tudja, miért robbant fel. Könnyen befolyásol és manipulál másokat, és ezt is teszi. Mindenkor eléri a célját.

A Szűz mindent és mindenkit elemez

szűz horoszkóp tudatos csillagjegyA Szűz nagyon keményen dolgozik, gyakorlatias és elemző típus. Minden bizonnyal ő valamennyi főnök kedvence, hiszen szorgalmas, maximalista, fáradhatatlan és nagyon megbízható. Amikor a munkáját elvégezte, hajlamos lehet a szerénységre. Az Oroszlánnal ellentétben nem igazán szereti, amikor dicsérik vagy körülrajongják, könnyen zavarba jön a szép szavaktól, a megkülönböztetett figyelemtől. Annak ellenére, hogy távolságtartónak tűnik, nagyon sok érzés lappang a Szűzben is. Mindenkor fegyelmezett és nagyon tudatos, és mindig arra törekszik, hogy megtartsa az önuralmát. Talán már túlzottan is öntudatos, talán már kicsit lazábban is viselkedhetne. A Szűz önmagával a legkeményebb. Magasra helyezi a mércét, az elvárásai önmaga felé a legmagasabbak. Nem mások előtt akar a legjobb lenni, önmagának akar folyton és folyton bizonyítani.

A Mérleg a legöntudatosabb csillagjegy

mérleg horoszkóp öntudatos csillagjegyBármilyen furcsán is hangzik, de a nehezen döntő és gyakran bizonytalan Mérleg a legöntudatosabb valamennyi csillagjegy között. És azért, mert a harmóniát keresi az életében és önmagában. Tudatosan törekszik rá, hogy megtalálja magában a lelki békét. Diplomatikus, igazságos, szereti a nyugalmat, a rendet, nagyon barátságos, kedves típus. Elképesztő érzékkel rendelkezik, hogy a dolgokat mindkét oldaláról lássa, haragosok között is nagyon gyorsan békét teremt, gyorsan észreveszi a hibákat, a problémák gyökerét. A saját élete kuszaságában nem mindig találja a kiutat, de folyamatosan törekszik rá, ezért előbb-utóbb sikerrel is járhat. A harmónia, az egyensúly a legfontosabb értékek a számára, ezért ezt a törekvését nem lehet öncélúnak nevezni, ráadásul erősen inspirál vele másokat is.

(via your other perspective)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top