Horoszkóp

Júliusi horoszkóp: őszinte szeretet, őszinte vallomások

A Neptunusz és a Vénusz között létrejövő fényszögkapcsolat szerint júliusban a szeretet mindennél fontosabb lesz a csillagjegyeknek. Sőt, a horoszkóp szerint az érzéseiket is szavakba tudják önteni. Eljött az őszinte vallomások ideje...

Kos – júliusi horoszkóp

Kos jegyűként júliusban a szerelmi viszonyokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyzet. Ha békét szeretnél, neked kellene a kedvesedhez alkalmazkodni. Ha pénzről van szó, nagyobb odafigyelésre van szükség, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, amivel megcélozhatod a kukát. Ha külföldre utazol, pompásan érezheted magadat. A munkában sikeres lehetsz.

Bika – júliusi horoszkóp

Bika jegyűként mindennél fontosabb lehet júniusban a kommunikáció. Ha világosan, egyértelműen fejezed ki magad, nem lesz okod panaszra. Ennek ellenére megtörténhet, hogy olyan váratlan dolog jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. A kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben, a protekciónak sokat köszönhetsz. Egészségedre jobban kellene ügyelni. Ha beteg vagy, ne aggódj, jó kezekbe kerülsz.

Ikrek – júliusi horoszkóp

Ikrek jegyűként minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert a sors lehetőséget kínál, hogy olyan bevételre tegyél szert, amely miatt irigyeid száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. Ha megélhetésről van szó, furcsa kettősség jellemzi a júliust: lesz, amit meg tudsz beszélni, és lesz, ami előtt értetlenül állhatsz. A párkapcsolatokban a társaddal most jobban ki tudsz jönni, mint korábban bármikor.

Szeretetről szól a július (iStock)

Rák – júliusi horoszkóp

Rák jegyűként júliusban még az is lehet, körülötted forog az egész világ. Ez a tervezgetésnek az ideje most, amikor olyan dolgok fordulhatnak meg a fejecskédben, amelyek nagy részének a kivitelezésére később kerülhet sor. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra, de azért oda kell figyelni arra, hogy ne adj ki olyanra, ami nem éri meg az árát, vagy selejtes. Kollégádat bármennyire utálod, ne mutasd ki.

Oroszlán – júliusi horoszkóp

Oroszlán jegyűként, ha még nem vagy szerelmes, júliusban Ámor nyila könnyen a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt talán büszkeséggel és aggodalommal kevert érzések keríthetnek hatalmukba. A baráti kapcsolatok soha nem voltak annyira fontosak, mint ebben a hónapban. Ennek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz, és ez talán annak is meg tudsz bocsátani, aki korábban csalódást okozott neked.

Szűz – júliusi horoszkóp

Szűz jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társadnak egzisztenciális problémája adódik, amelynek minden részletébe talán nem kíván beavatni téged. Ha szülők vagytok, gyermeketekkel olyasmi történhet, amely miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, ha mesteremberre lenne szükséged, alaposan meg kell nézned, kit választasz, mert könnyen Mekk mesterre találhatsz. Protekciónak sokat köszönhetsz.

A nyár legforróbb hónapja kedvező fényszögeket jelez (iStock)

Mérleg – júliusi horoszkóp

Mérleg jegyűként a munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt az idegeid megfeszülnek. De az is lehet, a munkahelyi ügyeket hazaviszed, a kollégáidat pedig a magánéleteddel traktálhatod. Ha párkapcsolatban élsz, a társad most jobban ragaszkodhat hozzád, mint korábban bármikor. Váratlanul alakulhat ki egészségi probléma, amivel nyomban keresd fel az orvost. Bírságveszélyes a hónap, tartsd be a szabályokat.

Skorpió – júliusi horoszkóp

Skorpió jegyűként júliusban külföldre utazhatsz, ahol olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a vérnyomásod az egekbe szökhet. De az is megeshet, olyan dolog juthat most a tudomásodra, amely előtt döbbenten állsz. Pénzügyek terén viszont a helyzet magaslatára léphetsz végre, ezért ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, most kellene ennek hangot adni. Felettesed olyasmivel kereshet meg, amely miatt vegyes érzések keríthetnek hatalmukba.

Nyilas – júliusi horoszkóp

Nyilas jegyűként a július nagyon is kedvez a külföldi utazásnak. Ha most nyaralsz, jól érezheted magad, de minden esély meg lehet, hogy olyan helyzet jöjjön létre, amelyre egyébként nem lehet felkészülni. Úgy érkezik, mint derült égből a villámcsapás. Most akár olyan dolog is történhet veled, amely miatt változtatni kell a napi rutinodon. Anyagi ügyeid összességében jól alakulhatnak. Érdemes most értékesebb ingóságot, ingatlant vásárolni.

Az őszinte vallomások ideje a július (iStock)

Bak – júliusi horoszkóp

Bak jegyűként, ha házasságban, régi párkapcsolatban élsz, leginkább azért alakulhat ki feszült helyzet, mert kevésbé vagy toleráns. Elvárod, hogy párod alkalmazkodjon hozzád, amiből viszont talán neki lehet elege. Ha válófélben vagy, és vitás helyzet végére akarsz pontot tenni, akkor alkalmazkodj, főleg pénzügyekben kellene engedned. Olyan valakivel beszélhetsz a problémádról, aki jó tanácsot tud adni.

Vízöntő – júliusi horoszkóp

Vízöntő jegyűként a házasságokban, régi párkapcsolatokban, ahol gyermek is van, társad most kevésbé elfogadó a csemetével kapcsolatban. Hamarabb elfogyhat a türelme, ami problémát, feszültséget okozhat júliusban kettőtök között is. A munkahelyeden furcsa helyzet jöhet létre, mert kolléga miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ugyanakkor lesz olyan munkatárs, akinek komolyabb problémából is kisegíthet téged. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak.

Halak – júliusi horoszkóp

Halak jegyűként, ha képes lennél a felettesedet tömjénezni, még az esetleges problémáid is megszűnhetnének. Ha ehhez nem fűlik a fogad, bizony szembe kell nézni azzal, hogy a főnököd olyan valakire figyelhet, olyan valaki befolyásolhatja őt, akit te nem kedvelsz. A szerelem édes angyalkája a válladra telepedik, amitől boldognak érezheted magadat, és amit világgá is kürtölhetsz. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top