Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek júliusban minden összejön

Ezek a csillagjegyek nagyon boldogok lehetnek, mert számukra most csupa pozitív hírt tartogat a horoszkóp. Ők azok, akik a horoszkóp szerint júliusban bármit elérhetnek, amit csak akarnak. Határ a csillagos ég!

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges fordulatokat tartogat a július a munkájukban, hivatásukban, karrierjükben. Persze, az már rajtuk múlik, hogyan élnek a különleges lehetőségekkel. Mindenesetre számos örömteli pillanatra számíthatnak a nyár középső hónapjában a bolygók járása és fényszögeik szerint.

S mi mindenre számíthatnak? A horoszkóp elárulja a legfontosabb részleteket, amelyből azt is kiderül, vajon te is közéjük tartozol-e. Ha igen, még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló izgalmas hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, számodra szintén különleges lehetőségeket tartogat a következő időszak. Íme!

A Kos magas fordulatszámra kapcsol júliusban

Kedves Kos! Amióta uralkodó bolygód, a Mars a jegyedben jár, alapvetően is sokkal energikusabb és bizakodóbb lettél. De ez még csak a kezdet ahhoz képest, ami júliustól vár rád. S pontosan ezért itt az ideje átgondolnod a továbbiakat. Sokkal magabiztosabb leszel, mint korábban bármikor, s ezért jól is teszel, ha hiszel magadban, a céljaidban, az álmaidban. S ez a különleges kisugárzás másoknak is feltűnik majd. Kitartásod, a pozitív gondolkodásod előbb hozza meg a gyümölcsét, mint sejtenéd. Szóval, indítsd be a motort, s kapcsolj máris a legnagyobb sebessége. Te vagy a hónap nyertese!

Összejön a siker júliusban ezeknek a csillagjegyeknek

Összejön a siker júliusban ezeknek a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

A Rák júliusban egyre több figyelmet szentel a munkájának

Kedves Rák! Valójában nincs okod panaszra már azóta sem, hogy a Nap a jegyedben jár, s ezt még csak fokozza a Kos Mars pozitív energiája és lendülete. A karrieredben, munkádban, hivatásodban hihetetlen energiákat gyűjthetsz, s sikert, sikerre halmozhatsz. Lelkesedésed a környezetedre is átragad, de most a lehetetlent sem ismered. Az év kétségtelenül legcsodásabb időszakát éled most, hiszen bármit is tervezel, mindent valóra válthatsz. Bízz magadban továbbra is, és bízz a lehetőségekben. Nem mellesleg onnantól sem lesz okod keseregni, miután a Nap a jegyedből tovább lép az Oroszlánba, innentől ugyanis a pénzügyeid is hihetetlenül felpörögnek…

A Mérleg a munkájában gyűjti az elismeréseket

Kedves Mérleg! Igaz, hogy a magánéleted nem alakul júliusban a legfényesebben, de a munkádban, a hivatásodban szerzett sikerek feledtetik a nehézségeket, s mindenért kárpótolnak téged. Érdemes is az életed ezen területéről gyűjti a pozitív energiákat, s a valóban értékes dolgokra irányítani a figyelmedet. Meg például arra is, hogy milyen gondolatok foglalkoztatnak éppen. Amikor pozitívan tekintesz magadra, minden sokkal gördülékenyebben halad az életedben. Itt a lehetőség, hogy megvalósítsd az álmaidat, s olyan munkára találj, amire mindig is vágytál a szíved mélyén. Ne hagyd, hogy bárki eltérítsen a célodtól. Csak magadra figyelj!

Ez is érdekelhet július tarot jóslat Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top