nlc.hu
Horoszkóp

Közös tetoválás és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik gondolkodás nélkül közös tetoválást készíttetnek a szerelmükkel

Közös tetoválással erősítik meg az egymás iránt érzett szerelmüket. Ha véget ér a kapcsolat? Eszükbe sem jut ilyesmire gondolni.

Rák

A Rák azért jóval keményebb dió a Kosnál. Őt nem lehet mindenbe belerángatni, legalábbis első szóra nem. Inkább lassan és kimérten halad a szerelemben, nem sieti el a döntéseit. Ugyanakkor a párja, a szerelem mindennél fontosabb az életében. Ha igaz szerelmére talál, érte mindenre képes. A közös tetoválásra is. Persze csak akkor, ha valóban bízik a társában, s a kapcsolat már kiállta a kezdeti próbát. Nála a teljes elköteleződés jele a közös tetkó. Örömmel mutatja meg mindenkinek, hogy milyen mélyen érez a szerelme iránt. Persze ezek az érzések kölcsönösek…

Közös tetoválsát készítő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Galina Zhigalova / EyeEm

Halak

A Halak talán a legromantikusabb csillagjegy. Az ötlet, hogy szerelmét közös tetoválással mutassa meg a világnak, elképesztően romantikusnak tűnhet. Az összetartozás, az együttérzés, a kapocs számára a közös tetoválás, amely egyben nagyon izgalmas lehetőség is. Imádja az egyediséget, a különleges jeleket, és persze kicsit titokzatos és megfejthetetlen jelleméhez kifejezetten illik egy olyan szimbólum, ami a párjával együtt teljes és egész. Ha már közös tetoválást csináltat a szerelmével, mélyen hisz benne, hogy a kapcsolat örökre szól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top