Rém egyszerű bölcsességgel vonzhatod be a szerelmet és a pénzt az életedbe

nlc | 2018. Január 30.
Létezik egy bámulatosan egyszerű módszer, amivel te is könnyedén vonzhatod be pénzt az életedbe. Ki ne vágyna rá, hogy gazdagabb, boldogabb, elégedettebb lehessen? Gyakorold ezt a buddhista bölcsességet mindennap, és a siker nem marad el. Miért ne tehetnél egy próbát már ma?

Nagyon sokan szeretnének több pénzt az életükbe vonzani. Kevésnek érzik a meglévőt, nehezen boldogulnak hónapról hónapra. A pénz valójában egyfajta energia, melyet magadhoz vonzhatsz, de akadályozhatod, blokkolhatod az áramlását. Amikor hiányzik, az energia biztosan rosszul áramlik, valahol út közben elakad. Szüntesd meg a blokkot, és a pénz akadálytalanul áramlik az életedben.

Mindehhez egyszerűbb a dolgod, mint hinnéd. Miért is ne próbálhatnád ki a buddhisták rendkívül bölcs és bevált módszerét? Mindössze napi néhány perc és bámulatosan változik meg az életed. Kitartásra, türelemre szükséged lehet, ne add fel, gyakorolj rendületlenül, és a siker nem marad el. Az apró szertartással nemcsak pénzt, szerelmet is bevonzhatsz magadnak.

Egyszerű buddhista bölcsességgel vonzd be a bőséget az életedbe

Így vonzd be a pénzt és a szerelmet az életedbe

A bölcsesség alkalmazásával feloldhatod az életed blokkjait. Ehhez pedig kövesd az alábbi lépéseket.

(via Mr. Space to the World)

Exit mobile version