Karrier vagy szerelem? A csillagjegyed megmondja, melyik a fontosabb számodra – 2. rész

nlc | 2018. Április 18.
A csillagjegyed most elárulja, te melyikre fordítasz több energiát: a munkára vagy a magánéletre?

Mérleg

A Mérleg profin egyensúlyozza a munkát és a magánéletet. A trükkje: az ellentétek vonzzák egymást elv alapján választ párt, akiben felfedezhetők azok a tulajdonságok, melyeknek ő híján van.

Skorpió

A Skorpió szeret mindig szerelmes lenni, de ritka, hogy a szerelmét a saját érdeklődési körei vagy feladatai elé helyezné. Nehezen adja fel magát, és csak olyannal képes együtt élni, akiről úgy érzi, hasonlóan elfoglalt és fontos ember, mint ő.

Képünk illusztráció

Nyilas

A Nyilas aligha képes egy állásban megmaradni egy életen át. Akkor vajon képes egy ember mellett lecövekelni? Igaz, hogy a munkában mindig az újdonságot és a folyamatos fejlődést keresi, ugyanakkor ha rátalál a megfelelő párra, megbecsüli annyira, hogy ne engedje el.

Bak

A Bak örök karrierista. Őt nem zavarják a túlórák – a partnerét viszont lehet, hogy igen. Minden feladatot halálosan komolyan vesz, amit elvállal, a romantikus gesztusokra így nem sok ideje marad.

Vízöntő

Aki egy Vízöntő társa akar lenni, az készüljön fel, hogy áldozatokat kell hoznia. A Vízöntő szeme előtt elsősorban az lebeg, hogy tudná jobbá tenni a világot. Ha ehhez segítséget kap, képes jól működni egy hosszú párkapcsolatban is.

Halak

A Halak nem képes érzelmi elköteleződés nélkül létezni. A munkájában is akkor funkcionál a legjobban, ha otthon minden rendben van a kapcsolatával.

Karrier vagy szerelem? A csillagjegyed megmondja, melyik a fontosabb számodra – 1. része itt!

msn

Exit mobile version