Hétvégi horoszkóp: A fagyosszentek hétvégéjén megfagy a hangulat

Székelyhidi Ágnes | 2018. Május 11.
A fagyosszentek hétvégéjén megfagyhat a hangulat, ezt a horoszkóp szerint négy nehéz fényszög okozza. Légy résen, mert ezen a május közepi hétvégén az akaratosság és a megfontoltság feszül egymásnak. Melyik győzedelmeskedik? Melyikkel juthatsz előre? Érdemes átgondolni.

KOS

Az égen a Kos Hold hideget-meleget egyaránt bőven kap. Elvileg mindez érzékenyen érint téged, ami akár el is ronthatja az egész hétvégét. Kivéve, ha kedvedre való programot és társaságot választasz magadnak.

BIKA

Fel kéne töltened a vitaminraktáraidat, ha nem akarsz lebetegedni. Ezt mutatják a bolygók. Remek hír, hogy vasárnap a Merkúr épp a csillagjegyedbe lép, ezzel együtt a hangodat is visszakapod. Végre ismét kimondhatod, amit gondolsz.

IKREK

Meggondolatlanul nem szabad költened a barátaidra, illetve a barátaid miatt, mert hamar mínuszba kerülhetsz. Vasárnap délután bolygód, a Merkúr a józan Bikába lép, és végre helyre tesz és „kijózanít” téged…

RÁK

Mindenáron meg akarsz felelni a párodnak, a barátaidnak. De hol vagy ebben te? Nem tudsz mindenki kedvére tenned, és nem is kell. Ezen a hétvégén inkább saját magadra figyelj a többiek helyett. Kényeztesd magad, tudod, megérdemled.

OROSZLÁN

„Ha nem lehet úgy, ahogy akarom, akkor úgy akarom, ahogy lehet.” Ezt az elvet kellene követned a hétvégén, és akkor minden a kezedre játszik. Be kellene látnod, hogy nem érdemes erőltetni, nem kell erőlködni olyasmin, ami magától nem megy.

SZŰZ

Sokba kerülhetnek a gyerekek vagy a gyerekes vágyak. A négy nehéz fényszög arra int, most nagyon fontold meg, mire adsz ki pénzt. Vasárnap a Bikába lépő Merkúr segít higgadtabban felmérni a lehetőségeket.

A fagyosszentek hétvégéje nehéz fényszögeket okoz (Thinkstockphotos)

MÉRLEG

Konfliktus nélkül úgy úszhatod meg ezt a hétvégét, ha nem veszed fel a kesztyűt. Pláne a bokszkesztyűt ne vedd fel. Bőven lenne okod rá, mégse tedd. A provokációt szemléld közönyösen távolról. Hidd el, így sokkal jobban jársz.

SKORPIÓ

Valami készülődik. Ezt egyre intenzívebben érzed hétvégén. Igazad van. A bolygók megerősítik a megérzésedet, vasárnap délután a Merkúr, este pedig a Hold jelez változást, újdonságot a szerelem terén. Erre vágytál, nem?

NYILAS

Úgy tűnik, ezen a hétvégén átkerül a hangsúly máshova. A gyerekek után végre az egészséged kerül a fókuszodba. A bolygók jegyváltása szerint itt az ideje jobban vigyáznod magadra. Töltődnöd, pihenned kellene, amennyit csak lehet.

BAK

A családon belüli puskaporos hangulatot jelzi a négy feszült fényszög. Ezek szerint megvan a véleményed, nem értesz egyet. Ám ha nem akarod elrontani az egész hétvégét, akkor érdemesebb inkább csendben maradnod.

VÍZÖNTŐ

A közlekedés és a kommunikáció terén légy nagyon óvatos ezen a hétvégén. A négy nehéz fényszög mindegyike nehezíti a dolgodat. Ha el akarod kerülni a bajt, akkor maradj higgadt, józan és megfontolt.

HALAK

Nyomaszt téged, hogy folyton a pénzt kell számolnod. Ettől szabadulhatsz meg végre. Vasárnap a Merkúr és a Hold is jegyet vált, és fellélegezhetsz. Kezdődik egy békésebb és élénkebb időszak…

Exit mobile version