nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Magány vagy együttlét? – Szerelmi horoszkóp 2024. április 6-7.

Ha a magány érzése kerülgetne hétvégén, fordulj még nagyobb szeretettel meglévő vagy lehetséges kapcsolataid felé.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat szétfolyósan indulhat, idegessé tehet, ha párod tétován vagy határozatlanul reagál a felvetéseidre. Türelem, lehet, hogy mindketten megérdemeltek egy kis én-időt. A nagy közös megmozdulást, aktív programot inkább vasárnapra időzítsétek.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbáld úgy kimutatni szeretetedet, hogy közben kedvesed ne érezze úgy, hogy kizárólagosan birtokolni akarod. Lehet, hogy egy perc nélküle már a magányosság érzetét kelti benned, de hidd el, meg tudsz állni a saját lábadon, őt pedig nem kéne megfojtanod…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedj szabad utat érzelmeidnek, melyek szombaton áradóak lehetnek és körbeölelhetik választottadat. Az viszont fontos, hogy ne vessz el a részletekben, nehogy ezzel párod agyára menj. Vasárnap vessétek bele magatokat a közös aktivitásba.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mutasd ki párodnak, hogy mennyire értékeled őt, ezzel az esetleg rátörő magányból is ki tudod édesgetni. A már kialakult családi béke mindenek fölött álló, semmiképp ne rontsd el olyan álmodozással, mely távoli tájakra visz.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kedélyállapotod mindenre rányomja a bélyegét, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan indul a hétvégéd. Szombaton érdemes szörfölnöd az érzelmek hullámain, vasárnapra pedig tervezzetek pároddal vidám, aktív programot.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kimozdíthat a magány csapdájából, ha engeded, hogy megérintsen az újdonság varázsa. Ehhez persze ki kell mozdulnod, kilépned a jól ismert, biztonságosnak hitt falaid közül. Szombaton érzelmeidre helyezd a hangsúlyt, vasárnap pedig újult erővel vesd bele magad a cselekvésbe.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Önállóságod kimagasló lehet, de légy óvatos, nehogy magányos órákat szerezz ezzel magadnak. Ha megtalálod a helyes egyensúlyt, olyan kiegyensúlyozott és boldog kapcsolat várhat rátok, melyet bárki megirigyelhet.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érdemes lenne legalább kedvesed előtt megszabadulnod az álarcaidtól. Ne félj, ettől még nem válsz teljesen kiszolgáltatottá. Akár egy új arcodat, új oldaladat is megismerheti. Valódi értékeidet szükségtelen rejtegetni, pont ezekkel nyűgözheted le most is párodat.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnap lesz igazán a cselekvés napja, de ha lehet, szombaton még ne bombázd kedvesedet spontán ötleteiddel. Másnap azonban már belevonhatod bármibe, ráadásul a csapatmunka csak szorosabbra fűzi a köztetek lévő köteléket.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyire csak tudod, haladj most az árral, illetve kedveseddel. Légy vele engedékenyebb, ne akard teljes mértékben ellenőrzésed alatt tartani. Még az irányítást is kiengedheted kicsit a kezedből, ne félj, nem válsz ezzel magányossá, sőt…

Pulóveres lány töpreng

Fotó: Getty Images

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy párod magányosnak érzi magát, ha nem mutathatja ki irántad ragaszkodását, ami viszont feszélyezhet téged egy kicsit. Feszültség és veszekedés helyett próbáljátok megtalálni azt a középutat, mely mindkettőtöknek megnyugvást hozhat.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hallgass bátran ösztöneidre és megérzéseidre. Érzékenységed szombaton még a szokásosnál is erősebb lehet, ami segíthet megakadályozni, hogy fölösleges dolgokon zördüljetek össze keveseddel. Persze csak ha nem válsz túlérzékennyé…

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és az együttalvás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top