Hétvégi horoszkóp: a szabadság különleges élménye vár

Székelyhidi Ágnes | 2018. Június 01.
Június első hétvégéjén szabadságra, fényre, levegőre vágynak a leginkább a csillagjegyek. Maga a szabadság ugyanakkor sokféleképpen definiálható. Mindenki a saját kedve szerint teheti és élheti meg… Vajon mit jelent mindez a számodra? A hétvégi horoszkópban megtalálod a részleteket.

KOS

A szombatot egy víz bolygóháromszög szerint a családdal kéne töltened, máskülönben könnyen balhéba keveredhetsz. De a vasárnap csakis a tied. Kiszabadulhatsz az egész heti nyomasztottság alól, amelyhez érdemes szabadtéri programot választanod.

BIKA

Kétségtelen, hogy péntek óta mehetnéked van. Ne fogd vissza magad! Itt a hétvége, elutazhatsz, kirándulhatsz, sétálhatsz, sportolhatsz. A Vízöntő Hold szerint az a lényeg, hogy minél több időt tölts a szabadban, a friss levegőn.

IKREK

Szombaton még nem, de vasárnap egyértelműen elemedben leszel. Szombaton az érzelmek elragadhatnak, de vasárnap a Vízöntő Hold segítségével a szabadság új árnyalatait ismerheted és élheted meg… Ragyogóan hangzik, igaz?

RÁK

Szombaton lubickolni fogsz a szeretetben és jó értelemben az érzelmekben is. Egy víz bolygóháromszög megsimogatja a lelkedet. A vasárnap sem alakul rosszul, pláne, mert még mindig a szombati mámorban lebegsz.

A szabadság felemelő érzését tapasztalhatod meg a hétvégén (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

 Ne lepődj meg, ha szombaton romantikus hangulat uralkodik el rajtad! Ez egy víz bolygóháromszögnek köszönhető, érzelmi árvizet okozhat a lelkedben, a szívedben. A vasárnap egyértelműen a szerelemé lesz. Jobban jársz, ha nem állsz ellen….

SZŰZ

Nem maradsz ki a jóból sem szombaton, sem vasárnap. Szombaton a párod, vagy a szívedhez közel álló ember különösen jó hatással lesz rád. Vasárnap a Vízöntő Hold és Mars lendületet ad az egészséged megőrzéséhez. Kell ennél több erre a hétvégére?

MÉRLEG

Nem lehet okod panaszra szombaton, mégis inkább a vasárnap lesz a te napod. A Vízöntőbe lép ugyanis a Hold, és délben „randizik” a Marssal. Kettejük együttállása az egekbe emel téged és az energiaszintedet is.

SKORPIÓ

Péntek óta nem lehet téged visszarángatni a valóságba. Egy víz bolygóháromszög elvarázsolt, és ez szombaton is kitart még. Vasárnap se józanodj ki! A derűlátás nem betegség. Legyen ez mostantól a természetes állapotod.

Dupla bolygószembenállás okoz feszültséget szombaton (Thinkstockphotos)

NYILAS

Misztikus, titkos érzések keríthetnek hatalmukba szombaton. Ami persze még nem jelenti, hogy a tiltott gyümölcsnek és csábításnak ne tudnál ellenállni. Vasárnap egyértelműbbé válik mindaz, ami addig zavaros vagy ködös volt.

BAK

Bátran mondj igent, ha szombaton valakitől meghívást kapsz! Egy szuper bolygóháromszög garantálja, hogy most igazán nagyszerűen fogod érezni magad. Szóval kár lenne kihagyni a kitűnő lehetőséget. Még vasárnap sem lesz alacsony az energiaszinted.

VÍZÖNTŐ

Bálványozni fogod június első hétvégéjét. Szombaton az érzelmeké a főszerep, vasárnap te kerülsz reflektorfénybe. A Hold és a Mars fellelkesít, a Merkúr sok információt hoz, ami szuper ötleteket generál.

HALAK

Nem szombaton kezdődik az a magasztos lelki állapot, amiben lebegsz, de szerencsére a csoda még kitart. Nem álmodsz. Végre a bolygók igencsak előnyös időszak beköszöntét szimbolizálják, és ígérik neked. Élvezd ki. Megérdemled.

Exit mobile version