Most kiderül, milyen típusú Kos vagy valójában

nlc | 2018. Június 08.
Talán eddig nem igazán stimmeltek rád a horoszkópok. Talán nem érezted igaznak a személyiségleírásokat, a jellemzőket. Talán nem véletlenül, hiszen nem minden Kos egyforma. Vajon te melyik típusba tartozol? Melyik leírás érvényes rád a leginkább?

A csillagjegyeket három dekádra osztja az asztrológia. Egy-egy szakasz nagyjából tíz napból áll. Nem véletlen, hogy az azonos csillagjegyben születettek tulajdonságai eltérőek lehetnek. A Kos például ezt a három legfőbb jellemvonást képviseli. Melyik igaz rád a leginkább?

A Kos születési dekádjai

  1. március 21. – március 31.
  2. április 1. – április 10.
  3. április 11. – április 20.

1. dekád: a legfiatalabb testvér

Néhány Kos örökké fiatal a szívében, ami egyrészt azt jelenti, látszólag végtelen energiatartalékai vannak, és mindig kapható a viccelődésre. Viszont amikor osztozkodni kell másokkal a reflektorfényen, frusztrálttá válik, panaszkodik vagy a gyerekekhez hasonlóan duzzog. Szerencsére ez nem tart sokáig, mert amint sértve érzi magát, továbbáll oda, ahol szerinte megbecsülik.

2. dekád: a gyilkos erő

Ha korábban soha egyetlen Kossal sem találkoztál volna, akkor is hallottál a mindent elsöprő szenvedélyéről, fáradhatatlan energiáiról, tettre készségéről és a konfrontatív hozzáállásról. Mindenben ő akar a legjobb lenni, és büszke rá, hogy nemcsak az első próbál lenni valamiben, hanem ő csinálja a legjobban is. 

3. dekád: a hős

Ő a sorzáró, hogy figyelhesse, ki maradt le, kinek kell segíteni. Ez az odafigyelés és segítőkészség nem zárja ki, hogy jó vezető és hangadó legyen, különösen, amikor a helyzet úgy kívánja, hogy fellépjen az igazságtalanság ellen, és ő legyen az igazság szószólója. Mint a legtöbb Kos, szereti a figyelmet, de ezt inkább arra használja, hogy jó ügyekért álljon ki, és nem arra, hogy saját magát fényezze. 

Melyik Kos vagy igazán? (Thinkstockphotos)

Refinery29

Exit mobile version