Most kiderül, milyen típusú Ikrek vagy valójában

nlc | 2018. Június 12.
Néhányan robbanékonynak, mások kiszámíthatatlannak, megbízhatatlannak tartják az Ikreket. Megint mások szerint nagyon szeretetre méltóak, rendkívül okosak és intelligensek. Nos, milyen típusú Ikrek is vagy valójában? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Ikrek energikus, rendkívüli kommunikációs képességgel rendelkezik, nagyon társaságkedvelő, kifejezetten cserfes típus. Attól függően változhat a személyiséged, hogy az Ikrek csillagjegy melyik dekádjában születtél. Nos, melyik meghatározás illik rád a leginkább?

Születési dekádok az Ikrek csillagjegyben

  1. dekád: május 21.– május 31.
  2. dekád: június 1. – június 11.
  3. dekád: június 12. – június 21.

1. A méhkirálynő

Egy kicsit mindenki dolgaiba szeretsz belelátni. Kétségtelenül mindig naprakész és pontos vagy. Erős a kisugárzásod, igazi karizmatikus jellem vagy. Könnyedén vonzod a csodálókat, akik aztán gyorsan felfedik előtted a legféltettebb titkaikat is. Könnyedén alkalmazkodsz a változásokhoz, a többiekhez, így könnyedén elvegyülsz bármilyen társaságban. Valószínűleg ezért is nyílnak meg olyan könnyen és szívesen előtted a többiek.

2. Az interjúvoló

Természetes kíváncsiságod okán szinte folyton kérdezel. Minden érdekel, ami körülötted zajlik, történik. Viszont ez a folyamatos kérdezés és kíváncsiság gyakran már-már kihallgatásnak tűnhet, nem pedig könnyed és vidám csevegésnek. 

3. A Joker

A Méhkirálynőhöz hasonlóan te is nagyon élvezed, amikor a többiek rád figyelnek, de azért ez nem létfontosságú a számodra. Te is kiválóan szónokolsz, tökéletesen fogalmazol, a leginkább elemedbe mégis a felszínes, komolytalan témák hoznak. Szívesen beszélgetsz, pletykálsz, a könnyed csevegést nagyon élvezed. A lelki mélységek téged nem igazán érintenek meg. 

Az Ikreknek is három típusa ismert (Thinkstockphotos)

Refinery29

Exit mobile version