Napi kínai horoszkóp június 29.: Ezért lehetsz ma igazán hálás

nlc | 2018. Június 29.
A hála érzése nemcsak felhőtlen örömmel tölt el, de megsokszorozza mindazt, amit az élettől kaptál. Szóval, ezentúl inkább légy hálás mindenért, mint hogy vágyakozol az elérhetetlen után. A kínai horoszkóp segít, hogy ma igazán hálát érezhess. Az is kiderül, hogy miért.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nyúl

Minden történés egy lehetőség. Minden, ami velem történik, lehetőség az újra, a csodákra, a jövő alakítására. Hálás vagyok a lehetőségekért.

Sárkány

Szívembe engedem a szeretetet. Megnyitom a szívemet a szeretetnek. Megnyitom magam az öröm és a boldogság felé. A hála érzése ragyogja be a lelkemet.

Kígyó

Elfogadom a testemet. Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Szeretem magamat, szeretem a testemet. Nagyon szép és hálás vagyok.

Tudom, hogy jól élem az életem. Az életemet megfelelően élem. A pozitív változások megerősítenek, hogy jól élem az életemet. A hála érzése járja át a lelkemet.

Kecske

Munkám mindenkinek hasznos. Fontos munkát végzek. Minden, amit teszek teszek, hasznos nekem és hasznos mindenki másnak is. Hálás vagyok érte.

Majom

Mindenki szívesen segít nekem. Mindenkitől szívesen kérek segítséget. Szívesen fogadom el a többiek segítségét. Hálát érzek a sok-sok segítségért.

Kakas

Összeszedett vagyok. Tudom, mit szeretnék, és tudom, hogyan érhetem el a céljaimat. Képes vagyok a legfontosabb célra koncentrálni. Hálát érzek, amikor megvalósítom a céljaimat.

Kutya

Boldoggá tesz a változás. Várom a változásokat. A változások hasznosak, a boldogságot hozzák az életembe. Nyitottan és hálával tekintek a változások elé.

Disznó

Kész vagyok a jóra. Kész vagyok rá, hogy jót tegyek magammal és másokkal. Jónak lenni igazán felemelő érzés. Ma teszek valami jót magammal és másokkal. Hálát érzek az életemért.

Patkány

Mosolyom másokat is mosolyra késztet. Szívesen és szívből mosolygok. Egyetlen mosoly többet ér a szavaknál. Ma mosolyt adok és kapok, a jutalom pedig a hála érzése.

Bivaly

Hálás vagyok az életemben lévő szeretetért. Hálát érzek, mindazért, amit az élettől kaptam. A szeretet a legnagyobb ajándék, amelyért hálás lehetek.

Tigris

Angyalok vigyáznak rám. Tudom, az angyalokat mindenkor kérhetem, amikor szükségét érzem. Tudom, az angyalok mindenkor itt vannak körülöttem. Hálás vagyok, hogy vigyáznak rám.

Ma ezért lehetsz igazán hálás (Thinkstockphotos)

Exit mobile version