Horoszkóp

Ezt ígéri a kínai horoszkóp 2018-ra

A kínai holdújév 2018. február 16-án kezdődik, és 2019. február 4-ig tart. 2018 a kínai horoszkóp szerint a Kutya éve, amely különleges és szerencsés időszakot ígér mind a pénzügyekben, mind a szerelemben. Az is igaz, kimerítő év lehet, ezért az egészségre nem árt odafigyelni. Minden bizonnyal pörgős és változatos időszak vár rád. Keresd ki a kínai horoszkópjegyedet, és máris megtudhatod, nagy vonalakban mire számíthatsz az érzelmek terén a Kutya évében.

A kínai horoszkóp éppúgy 12 különböző jegyet tart számon, mint a nyugati asztrológia. A jegyekhez egy-egy állat tartozik. Ha nem tudod, melyik jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, akkor ide kattinva máris kiderül.

Minden kínai holdújévet az állatjegyek valamelyikéről neveznek el. 2018-ban a Kutya évét ünnepelik. Ehhez az állathoz a 9-es számot társítják, amely a pénzügyekhez, az új vállalkozás indításához, az anyagi gyarapodáshoz ígér kiváló lehetőségeket. A baráti kapcsolatok ápolásához is remek év lesz az idei, ezért sok vidámság, összejövetel, parti is várhat rád. Vajon mit ígér a szerelmi életedre, a párkapcsolatra ez az izgalmasnak tűnő időszak? Keresd ki a születési időpontodhoz tartozó állatot, és olvasd el a jóslatot!

Kínai horoszkóp: a Kutya

kínai horoszkóp 2018 kutyaÉrzelmi szempontból számtalan változáson mehetsz keresztül 2018-ban. Ha házasságban élsz, különösen légy körültekintő és figyelmes a kínai újévben, hiszen könnyen végzetes veszélybe sodorhatod magadat és a párkapcsolatodat. Könnyen megérinthet egy új szerelem, amiből pontosan ilyen gyorsan eszmélsz fel. De lehet, addigra már késő lesz.

Kínai horoszkóp: a Disznó

kínai horoszkóp 2018 disznóA legjobb, ha elengeded az aggodalmakat, főként a szerelmet illetően. A kínai új év első időszakában mindenképpen számíthatsz változásokra, de az is biztos, a boldogságra minden okod meglesz majd. Ha most még problémáid lennének a párkapcsolatodban, a megoldás nem marad el, sőt hamarosan az esküvőt is szervezheted. Ha még keresed az igazit, bizton rátalálhatsz 2018-ban.

Kínai horoszkóp: a Patkány

kínai horoszkóp 2018 patkányHasonlóan az előző két jegyhez, a te szerelmi életed is alaposan felpörög a kínai újévben. Különleges meglepetésekre számíthatsz, nem árt, ha éles szemmel jársz ezentúl. 2018-ban több változás is történik az életedben, amelyekkel kapcsolatosan neked kell majd döntened, hogyan is tovább.

Kínai horoszkóp: a Bivaly

kínai horoszkóp 2018 bivalyBivaly jegyűként odaadó, kitartó és nagyon hűséges típus vagy. Nem véletlenül vágysz olyan társra, aki hozzád azonos módon gondolkodik és érez, aki pontosan ugyanígy értékeli ezeket a nagyszerű tulajdonságokat. Sajnos épp az elvárásaid miatt nehéz társra találnod. A kínai új évben próbáld meg egy picit rugalmasabban kezelni az érzelmi életedet.

kínai horoszkóp 2018 kutya éve

Változást ígér a Kutya éve a kínai horoszkóp szerint (Getty)

Kínai horoszkóp: a Tigris

kínai horoszkóp 2018 tigrisFüggetlenül a jelenlegi párkapcsolati állapotodtól – vagyis élj még egyedül vagy máris párkapcsolatban – a szerelmi életed egészen biztosan nagyszerűen alakul 2018-ban. A csillagok melletted állnak akkor is, ha még keresed az igazit, és akkor is, ha már mellette élsz.

Kínai horoszkóp: a Nyúl

kínai horoszkóp 2018 nyúlSajnos a kínai horoszkóp szerint még 2018-ban sem tapasztalhatod meg azt a változást, amelyre olyannyira vágysz a szerelmi életedben. Új ismerkedésekben, talán még új érzésekben is lehet részed a kínai újévben, de ezek a párkapcsolatok igencsak rövid életűek lesznek. Egyelőre legalábbis.

Kínai horoszkóp: a Sárkány

kínai horoszkóp 2018 sárkányHa párkapcsolatban élsz, vagy még vágysz rá, különösen pozitív változásokat, lehetőségeket ígér számodra a kínai új év. Valódi love storyt élhetsz meg. Mindketten vágytok a másik társaságára, a harmóniára, az együttlétekre. A lehetőséget mindenképpen megkapod, hogy a kapcsolatod megerősödjön, fejlődjön, így igazán boldog és elégedett lehess 2018-ban.

Kínai horoszkóp: a Kígyó

kínai hrooszkóp 2018 kígyóKígyó jegyűként nagyon óvod az érzéseidet, mert félsz a csalódásoktól. 2018-ban talán még inkább úgy érezheted, hogy vigyáznod kell magadra. Pedig különleges új szerelemben lehet részed. Ha túlzottan távolságtartó és kimért vagy, könnyen elszalaszthatod a csodásnak ígérkező lehetőséget.

kínai horoszkóp 2018

Így alakulhat a Kutya évében a csillagjegyek szerelmi élete (Getty)

Kínai horoszkóp: a Ló

kínai horoszkóp 2018 lóMindenképpen óvatosságra int téged a kínai horoszkóp 2018-ban. A jelenlegi párkapcsolatodat kockáztathatod, ha nem leszel kellően körültekintő. Könnyen lehet, megérint egy új szerelem szele, amivel próbára teszed a meglévő kapcsolatodat. Érdemes elgondolkodnod, vajon megéri-e? A döntést semmiképpen se siesd el.

Kínai horoszkóp: a Kecske

kínai horoszkóp 2018 kecskeA szerelmi életedet illetően biztosan szükséged lesz a figyelemre. Nem csak te vágysz rá, a partnerednek is szüksége lenne a támogatásodra. A munkád erősen leköti a figyelmedet 2018-ban, ezért szinte időd is alig jut a magánéletre. Pedig a kiegyensúlyozottságban az érzelmi életed épp olyan nagy szerepet játszik, mint a karrier.

Kínai horoszkóp: a Majom

kínai horoszkóp 2018 majomA kínai horoszkóp szerint 2018-ban több, igazán izgalmas lehetőség is felvillan előtted, hogy párra találhass, vagy a meglévőt tedd minél sikeresebbé. Ha már házasságban élsz, a kapcsolatban ismét fellángol a szerelem, az érzések sokkal erősebbek lesznek, mint amit a kapcsolat elején éreztetek.

Kínai horoszkóp: a Kakas

kínai horoszkóp 2018 kakasKakas jegyűként ez az év a szenvedélyről szól majd. Ha még egyedül élsz, ismét szerelmes lehetsz, ha már rátaláltál a párodra, igazi szerelmi történet lehet a tiétek. Ehhez persze ne csupán várd a csodát, élj az adódó lehetőségekkel.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top