nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindig rosszfiúkba szeretnek bele

Csillagjegyek, akik mindig rosszfiúkba szeretnek bele

Ők azok, akik a legtöbbször rosszul választanak, mégsem lépnek ki a kapcsolatból.

Rák

Nem akarsz a szívedre hallgatni, a megérzéseidre, várakozni pedig főként nem. Persze fájdalmat sem szeretnél és csalódást, és elhessegeted a zavaró gondolatokat. Hiába figyelmeztetnek a barátok, te csak sodródsz az árral, és bár tisztában vagy vele, hogy nagy csalódás lesz a vége, mégis belemész egy rossz kapcsolatba.

Csillagjegyek rossz választása

Fotó: Unsplash

Szűz

Gyűlölöd beismerni, hogy tévedtél. Hiába változtatsz bármin, ez a kapcsolat nem lesz jobb. Adj esélyt magadnak, és lépj ki mielőbb. Csak szenvedsz. Tudod, hogy rosszul választottál, mégis görcsösen ragaszkodsz, a mihez? Na ugye! Adj esélyt magadnak a boldogságra!

Halak

Mindenkivel elhitetted, hogy tökéletes boldogságban élsz. A színfalak mögött persze nem így van. Nem mersz változtatni, mert mit gondolnak akkor a többiek? És pont ezért maradsz ebben a rossz kapcsolatban. Te sem ismered be, hogy rosszul választottál, nagyon belenyúltál. Talán magadnak is hazudsz egy kicsit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top