nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindent megadnak a párjuknak

Ezek a csillagjegyek mindent megadnak a párjuknak

A horoszkóp szerint hihetetlenül nagyvonalú partnerek.

Mérleg

A Mérleg hihetetlenül nagyvonalú és figyelmes, amikor valódi társára talál. Minden tőle telhetőt megad neki, miközben hajlamos a saját igényeiről megfeledkezni. A randikat a legkörültekintőbben szervezi, hogy minden tökéletesen alakulhasson. Udvarias, segítőkész, nagyon figyelmes csillagjegy, ezért gyakran szinte kitalálja a szerelme gondolatait is. Beszélgetés közben nagyon figyelmesen és türelmesen hallgatja őt, minden érdekli, ami a párjával történt és történik.

Csillagjegyek és a nagyvonalúság

Fotó: Getty Images/Jamie Grill

Rák

A Rák szíve hatalmas, melyben mérhetetlen mennyiségű szeretet fér el. Talán mindenkinél gondoskodóbb, nagylelkűbb és figyelmesebb típus. Amikor igazán szerelmes, a párja nem kérhet tőle olyasmit, amit ne teljesítene. Szavakkal és tettekkel is kimutatja a szeretetét, az érzelmeit. Nagyon szívesen törődik a másikkal, s amikor szomorú, vagy stresszes időszakot él meg a párja, mindenben támogatja és segíti őt. Az érzelmei határtalanok, s ebben annyira nagyvonalú társ.

Szűz

A Szűz inkább cselekszik, mint beszél, ami persze nem jelenti, hogy ne lenne kiváló beszélgető partner. De vele a csend is nagyon sokatmondó. Párjának kérnie sem kell, ő ott van mellette, támogatja, amiben csak tudja. A szívéhez közelállóknak mindent megtesz, legyen szó költözködésről, vagy fuvarról a reptérre, rá mindenben lehet számítani. Nagyon szervezett az élete, rendkívül megbízható, s amit megígér, ahhoz mindenkor tartja is magát. Ő a szívességekben a legnagyvonalúbb a csillagjegyek között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top