Napi kínai horoszkóp július 13.: Ezt hozza a péntek 13

nlc | 2018. Július 13.
Péntek 13. Hiszel benne? Baljós vagy szerencsés lesz a mai nap? Szíved szerint ki sem mozdulnál a biztonságot otthonodból, vagy máris rohansz a lottózóba? A kínai horoszkóp bölcs gondolatai a szerencsédben segítenek. Kipróbálod?

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, az alábbi táblázatból kikeresheted.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szerencsés lesz a péntek 13? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Ítéletek nélkül élem életem. Elfogadom, hogy mások másként gondolkoznak. Sosem ítélkezem mások felett. Ítéletek, előítéletek nélkül sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok.

A Bivaly

Megtanulok szeretettel élni. Szeretettel élni a legjobb. Szeretni magamat és másokat a legnagyszerűbb érzés. A szeretet vonzza a szerencsét. Ma kifejezetten szerencsés vagyok.

A Tigris

Megtalálom saját világom középpontját. Megtalálom a helyemet a világban. Világomban fontos szerepet töltök be. Értékelem, és szeretem a világomat.

A Nyúl

A legfontosabb eszközöm a szeretet. Szeretettel, kedvességgel bármit elérhetek. A szeretet feloldja és elűzi a félelmeket. A szeretet a szerencsémhez vezet. Ma igazán szeretek.

A Sárkány

Jól vagyok, mert jó irányban változom. Mindenkor változtatok, amikor szükséges. A változtatások jók és fontosak. Amikor én változom, változik a környezetem is. A változás fontos része az életemnek.

A Kígyó

Kifogások helyett cselekszem. A kifogások hátráltatnak, a cselekvés visz előre. A kifogás balszerencsét szül, a cselekvést a szerencse kíséri. Ma a szerencsét választom. Ma cselekszem.

A Ló

Belső békém az életem minden területén segít. A belső nyugalommal tisztán látom a problémás helyzeteket és azok megoldását. A belső béke, a nyugalom, a belőlem áradó harmónia átragad mindenki másra.

A Kecske

Jól érzem magam a testemben. Szeretem a testemet. Testem minden sejtje meghálálja a szeretetemet. A testem szép és egészséges. Amikor jól érzem magam, minden könnyen halad az életemben.

A Majom

Felvirágoztatom anyagi helyzetemet. A mai nap kiváló lehetőséget kínál anyagi helyzetem megerősítésére. Ma élek a szerencsés fordulatokkal, az életem nyújtotta lehetőségekkel.

A Kakas

Életemet lehetőségek töltik meg. Az életemben számtalan különleges lehetőség adódik. A mai nap csupa izgalmas lehetőséget kínál számomra. Élek a lehetőségekkel. Élek a szerencsémmel.

A Kutya

Pozitív energiák lépnek az életembe. A mai napon használom a pozitív energiákat. Élek a mai nap pozitív energiáival. Ma pozitívan gondolkodom. Ma bármit elérhetek, és megvalósíthatok.

A Disznó

Köszönetet mondok a családomért. Köszönetet mondok a családom szeretetéért. Hálát érzek a családomért. Hálás vagyok, amiért a családommal élhetek, a családba tartozhatom.

Exit mobile version