Napi kínai horoszkóp július 16.: Ma válaszd a legjobbat!

nlc | 2018. Július 16.
Ma válaszd a legjobbat! Válaszd a legfényesebb, a legcsillogóbb, a legragyogóbb lehetőséget! Megérdemled, megtettél minden tőled telhetőt. Miért érnéd be kevesebbel? A kínai horoszkóp bölcsességei ma is segítenek.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, az alábbi táblázatból kikeresheted.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma válaszd a legjobbat, a legértékesebbet (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Minden pillanatban boldogabbá válik életem. Életem minden pillanata egyre boldogabb. A boldogság a legjobb, ami velem történhet. Ma a legjobbat választom. Jár nekem a legjobb.

A Bivaly

A szerelem állandó szereplő életem színpadán. A szerelem az életem része. A szerelmemet viszonozza a szerelmem. A szerelem a legjobb dolog az életemben. A szerelemben a legjobbat választom.

A Tigris

Őrangyalom minden helyzetben segít rajtam. Őrangyalom mindenkor segít és támogat, amikor csak kérem. Sosem vagyok egyedül, hiszen őrangyalom mindenkor mellettem van.

A Nyúl

Teljességem és harmóniám helyreáll. A béke és a harmónia járja át a lelkemet. A harmónia, a teljesség az életem természetes része. Mindenkor a legjobbra, a harmóniára és a teljességre törekszem.

A Sárkány

Negatív szavaimat pozitívakra cserélem. Negatív gondolataimat pozitívakra cserélem. Pozitívra változtatok mindent. Pozitívan változom, pozitívan változik az életem. A legjobbat választom.

A Kígyó

Boldogságom pusztán döntés kérdése. Ma a boldogság mellett döntök. Ma a legjobb döntést hozom, a boldogságot választom. A boldogsághoz semmire sincs szükségem, csupán a döntésemre.

A Ló

Minden lehetőségem közül a legjobbat választom. Minden lehetőség közül a legjobb jár nekem. A legjobb mellett döntök, mert a legjobb jár nekem. Mindenkor választhatom a legjobbat.

A Kecske

Feladatom és boldogságom ugyanaz. Az életem feladata a boldogság. A feladat, amit végzek boldogsággal tölt el. Jár nekem a feladat, amelyből boldogságot meríthetek. A boldogsággal járó feladatokat választom.

A Majom

Pozitív változások kezdődnek. Életemben pozitív fordulat történik. A pozitív változásokhoz pozitívan érzek és gondolkodom. Pozitívan beszélek és cselekszem. A legjobb változások most történnek velem.

A Kakas

Minden hibám kijavítható. Minden hibámat ki tudom javítani. Minden hibából tanulok. Minden hibából fejlődök. A hibák tanulásra, fejlődésre inspirálnak. A hibáktól a legjobbá válhatok.

A Kutya

Meggyógyítom a megkopott harmóniát. Bármikor kifényesíthetem és ragyogóvá tehetem a harmóniát. A tökéletes és ragyogó harmónia jár nekem. A tökéletessel, a legjobbal elégszem meg.

A Disznó

Teljességet vonzok magamhoz az élet minden területén. A legjobbat vonzom magamhoz az életembe. Mindenből a legjobb jár nekem. A teljesség az életem természetes része.

Exit mobile version