Napi kínai horoszkóp július 30.: Így lesz ma minden kerek és egész

nlc | 2018. Július 30.
Hogyan lehet az életed kerek és egész? Mitől érezheted végre, hogy a helyedre kerültél, hogy végre ott vagy, ahol lenned kell? A kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálod a kérdésekre a válaszokat. Használd a tanácsokat, érdemes.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, az alábbi táblázatból kikeresheted.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma minden kerek és egész lehet (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Önmagamért érdemlem meg a szerelmet. Szeretem magamat, szeretem az embert, aki vagyok. A boldogság érzését magamban keresem. Megérdemlem a valódi szerelmet. Megélem a valódi szerelmet.

A Bivaly

Szabadjára engedem a bennem lappangó egészséget. Az egészség a természetes létállapotom. Egészségesen kerek és egész az életem. Jól érzem magam a testemben. Egészséges vagyok testileg és lelkileg.

A Tigris

A gyereknevelésben egyetlen szabály létezik: a szeretet. Szeretettel nevelem a gyerekeimet. Mindennap szeretetet adok a gyerekeknek. A gyerekeim szeretettel viszonozzák a törődésemet. Az életem a gyerekeimmel együtt teljes.

A Nyúl

Eldöntöttem: egészséges leszek. Az egészség a legfontosabb az életemben. Egészséges vagyok testileg és lelkileg. Az életem kerek és egész, amikor egészséges vagyok. Az egészség a természetes létállapotom.

A Sárkány

Gyerekeimet boldog felnőtté nevelem. Boldog felnőtt vagyok, gyerekeimet a saját példámon keresztül nevelem. Boldoggá tesz, amikor a gyerekeket boldognak látom. Boldogságuk örömet jelent számomra.

A Kígyó

Pénztárcám egyre vastagabb. Mindig van elegendő pénzem. Szívesen költöm el a pénzemet, szívesen fogadom magamhoz a pénzt. Szeretem a pénzt, ezért egyre több van belőle.

A Ló

Mindenki szeret velem dolgozni. Jó érzés velem dolgozni. Jó érzés együttműködni velem. Könnyen kijövök a többiekkel. Szeretem a munkámat, szeretem a munkatársaimat. Ők is szeretnek engem.

A Kecske

A veszekedéseket beszélgetéssé szelídítem. Szeretettel fordulok a többiek felé. Szeretetemmel bármilyen vitát, veszekedést lecsendesíthetek. A viták, a veszekedések helyett a szeretetteljes beszélgetést választom.

A Majom

Mindenkinek jó, amikor közelebb kerülök céljaimhoz. Céljaim megvalósítása örömmel tölt el. A sikeremnek a szeretteim is örülnek. Kerek és egész az életem, amikor megvalósítom a céljaimat.

A Kakas

Párommal ketten alkotunk egy egészet. Párommal tökéletes párost alkotunk. Kerek és egész a párkapcsolatom. Elégedettnek, boldognak érzem magam a párkapcsolatomban. 

A Kutya

A lelki fejlődés része az életemnek. Napról napra bölcsebb és tudatosabb vagyok. A lelkem fejlődik, az életem változik. Az életem teljes, kerek és egész, amikor a sorsomat élem.

A Disznó

Amikor lelkem boldog, a testem is boldog. Ragyog a testem és a lelkem a boldogság érzésétől. Teljes és egész az életem. Jól érzem magam, boldog vagyok. A boldogság a természetes lélekállapotom.

Exit mobile version