Napi kínai horoszkóp augusztus 8.: Fény derül az életfeladatra

nlc | 2018. Augusztus 08.
A húszas évei vége felé, a harmincas életévek elejétől fogva szinte mindenkit elkezd foglalkoztatni az életfeladata. Milyen célból születtél? Mi a legfontosabb feladat ahhoz, hogy igazán boldognak érezhesd magad az életedben? Mitől válhatsz igazán sikeressé? A kínai horoszkóp bölcs sorai között ma válaszra találhatsz. Érdemes minél többször mantrázni...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Kiderül a csillagjegyek életfeladata (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A szeretet körülvesz. Szeretetben élek. A szeretet az életem része. Szeretem önmagamat, szeretem a körülöttem élőket. Tiszta szívvel szeretek. Életfeladatom az őszinte szeretet.

A Bivaly

Jólétemet könnyen megvalósítom. Bőségben, jólétben élek. A bőség, a jólét megvalósítása az életem egyik legfontosabb feladata. Inspirációm segít a jólét és a bőség megteremtésében. Hallgatok a megérzésekre.

A Tigris

Helyem van a világban. Helyemen vagyok a világban. A legjobb helyen vagyok, ahol élek, ahol dolgozom. Életfeladatom, hogy önmagamra találjak, hogy otthonra leljek a világban.

A Nyúl

Testem minden részébe szeretetet küldök. Szeretettel gondolok magamra, szeretettel gondolok testem minden részére. Életfeladatom, hogy elfogadjam és szeressem önmagamat.

A Sárkány

Nincs szükségem a stresszre. Könnyedén elengedem a stresszt. A feszültséget pozitív és aktív energiákká alakítom. Tetterős, magabiztos vagyok. Semmi és senki sem billenthet ki a lelki nyugalomból. 

A Kígyó

Segítek magamon. Mindenkor tudom, hogyan segíthetek magamon. A változással magamon segítek. Vállalom önmagamért a felelősséget. Életfeladatom az önállóság, a boldogság megvalósítása.

A Ló

Minden lélegzettel boldogságot szívok magamba. Minden kilégzéssel elengedem a feszültséget. A belégzések feltöltenek, a kilégzések ellazítanak. A belégzés energiával tölt fel, a kilégzés megnyugtat.

A Kecske

Elengedem a feszültséget. Elengedem a negatív érzelmeket, a fájdalmas emlékeket. Elengedek mindent, ami feszültséget okozott. Lelkemet örömmel, boldogsággal, szeretettel töltöm fel. Ez az életcélom.

A Majom

Ideális társammal boldog vagyok. Ideális társammal élek együtt. Ideális párommal segítjük, támogatjuk egymást. Megérdemlem a páromat, ő is megérdemel engem. Megérdemlem az igaz szerelmet. 

A Kakas

Életfeladatom megvalósul. Ismerem az életcélomat, amit meg tudok valósítani. Életfeladatom, hogy megvalósítsam önmagamat, elérjem az álmaimat. Képes vagyok megvalósítani az életfeladatomat.

A Kutya

Lelkesedésem másokat is lelkesít. Motivációmmal, akaraterőmmel inspirálom a többieket. A lelkesedésem mindenkire átragad. A többiek lelkesen követik a példámat. Ez az életfeladatom.

A Disznó

Megérdemlem álmaim valóra válását. Az álmaimat valóra tudom váltani. Mindenkor elérem és megvalósítom, amire a szívemből vágyom. Megérdemlem a jót, a sikert az életemben. 

Exit mobile version