Napi kínai horoszkóp augusztus 11.: Milyen zárat nyit a boldogság kulcsa?

nlc | 2018. Augusztus 11.
Milyen zárat nyit ma a boldogság kulcsa? Egyáltalán hol és miben találhatod meg a boldogság kulcsát? Ha nem tudod, hol keresd, a kínai horoszkóp bölcsességei ezúttal is a segítségedre sietnek. A sorok között elrejtve rálelsz a boldogság kulcsára. Megtalálod?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Melyik zárat nyitja a boldogság kulcsa? (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a testemet, a lelkemet. Boldogságom kulcsa az önszeretetben rejlik. Kinyitom a zárat.

A Bivaly

Hozzásegítek másokat a virágzó boldogsághoz. Árad belőlem a szeretet, a boldogság, az elégedettség. Boldogságom másokra is átragad. Boldogságom kulcsa, hogy segítek a többieknek.

A Tigris

Pénztárcám egyre vastagabb. Magamhoz vonzom a pénzt. A pénz univerzális energia, mely akadálytalanul áramlik hozzám. Szeretem a pénzt. A bőség, az elégedettség a boldogsághoz vezet.

A Nyúl

Kreatívan oldok meg minden feladatot. Kreativitásom határtalan. Könnyedén oldom meg a feladatokat, a problémákat az életemben. Boldogságom kulcsa végtelen kreativitásomban rejlik. Felfedezem magamban.

A Sárkány

Elengedem a szerelemmel kapcsolatos minden félelmemet. Elengedem a szorongást, a fájdalmat, megbocsátok magamnak és mindenkinek, aki bántott. Boldogságom kulcsa az örömben, a szeretetben rejlik. Bevonzom az igaz szerelmet.

A Kígyó

Csodálatos, új képességeket fedezek fel magamban. Új és csodás képességeimet a boldogulásomra, a céljaim megvalósítására használom. Új képességeim felfedezése őszintén boldoggá tesznek.

A Ló

Bőséges szeretettel áldom meg az életem. A szeretet az életem része. A szeretet pozitív energiája árad belőlem. Szeretetet adok és szeretetet kapok. Boldogságom az őszinte szeretetben rejlik.

A Kecske

Határtalan pénzforrás áll a rendelkezésemre. Az univerzum energiái végtelenek. A pénz, a bőség akadálytalanul áramlik az életemben. Mindenkor van elegendő pénzem. Az univerzum végtelen pénzforrásából bármikor meríthetek.

A Majom

Az egészség minden formájára nyitott vagyok. Tudatosan figyelek magamra, tudatosan figyelek a testem jelzéseire. Az egészség a legértékesebb kincsem. Az egészség a boldogságom, a boldogulásom alapja.

A Kakas

Harmóniában élek szomszédaimmal. Harmóniában élek magammal. A harmónia átjárja a lelkemet. Árad belőlem a béke és a harmónia. A boldogság kulcsát a harmóniában lelem.

A Kutya

Megkapom a nekem való feladatokat. Izgalmas és igazán szórakoztató feladatokat kapok a munkahelyemen. Szeretem a munkámat, elégedett vagyok a munkahelyemmel. Boldogságom kulcsa az elégedettségem.

A Disznó

Képes vagyok boldoggá tenni a kapcsolatomat. Boldogságot adok a családtagjaimnak, a barátaimnak, a munkatársaimnak. Örömmel tölt el, hogy adhatok. Ebben rejlik a boldogságom kulcsa.

Exit mobile version