Napi kínai horoszkóp augusztus 13.: Ma könnyedén elérheted a legfontosabb célodat

nlc | 2018. Augusztus 13.
Ma megvalósíthatod, amit igazán szeretnél elérni. Ma megvalósíthatod a legfontosabb célodat. Ráadásul különösebb erőlködés nélkül teheted meg, szinte öledbe hullik a megoldás. A kínai horoszkóp bölcs sorai között azt is megtalálhatod, mit tehetsz ma a legfontosabb célodért.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma könnyen megvalósíthatod a célodat (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Céljaim megtalálják a hozzám vezető utat. Könnyedén megtalálom a céljaimhoz vezető utat. Képes vagyok megvalósítani a legfontosabb céljaimat. Ma bármit elérhetek, ma bármi megtörténhet.

A Bivaly

Párkapcsolatomra boldogságot, békességet vetítek. Boldogságban, békében élek a párommal. Ma megvalósítom a boldogságot, a békét a párkapcsolatomban. Ma ez a legfontosabb célom.

A Tigris

Az élet értelme feltárul előttem. Ma feltárul előttem az életem legfontosabb célja. Ma megismerem a valódi életcélomat, a küldetésemet. Ma nyitott vagyok minden információra.

A Nyúl

Napról napra bölcsebb vagyok. Napról napra tudatosabban élek. Minden nappal bölcsebben tekintek magamra és a világomra. Minden nappal tudatosabban tekintek a céljaimra.

A Sárkány

Nem félek az élettől, leolvad a védőhájam. Elengedem a félelmeket, elengedem a fölösleges kilókat. Minden nappal egyre karcsúbb vagyok. Az életem legfontosabb feladata elengedni a félelmeimet.

A Kígyó

Vonzónak találnak az emberek. Pozitívan tekintek magamra, pozitívan tekintek az életemre. A vonzerőm pozitív gondolkodásomból, pozitív életérzésemből fakad. Szeretnek velem lenni a többiek.

A Ló

Testem egészséggel hálálja meg törődésemet. Tudatosan figyelek magamra, tudatosan figyelek a testemre. Szeretettel törődöm magammal. Testemnek a legjobbat adom. Az egészség a legfontosabb feladatom.

A Kecske

Rám nevetnek a gyermekek. A gyerekek azonnal látják bennem a jót. Vonzódnak hozzám a gyerekek. Örömmel tölti el a lelkemet, amikor rám nevetnek a gyerekek. Szívből mosolygok rájuk.

A Majom

Mindenből van elég. Bőségben, teljességben élek. Mindenem megvan, amire vágyom. Hálát érzek mindenért, amim van. Hálát érzek az életemért. A hála érzése a legfontosabb célom. 

A Kakas

A teljesítményemet mindenki elismeri. Tehetséges vagyok, kitűnően teljesítek. Munkámért megfelelő fizetést és jutalmat kapok. Munkámat, a teljesítményemet elismerik és megfizetik.

A Kutya

Családomban szeretet és béke uralkodik. A szeretet és béke átjárja a lelkemet. Szeretek a családommal lenni. Családomtól pozitív energiákat kapok. A legfontosabb célom, hogy szeretetben, békében éljek.

A Disznó

Egységben vagyok az univerzummal. Ismerem és követem az univerzum törvényeit. Amikor jót adok, jót kapok cserébe. Árad belőlem a jóság, a szeretet. Árad hozzám a jóság, a szeretet.

Exit mobile version